ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Η νοοτροπία ήρθε στον Άρη μπροστά σε ιστορικές ημέρες

Ο Άρης μετά το χθεσινό αποτέλεσμα ψήλωσε και άλλο και έστειλε πολλαπλάσια μηνύματα από όσα είχε στείλει από την αρχή του πρωταθλήματος με τη χθεσινή εμφάνισή του.

Αρχικώς, δεν θα σταθώ στις αποφάσεις του Ευαγγέλου. Το τι είναι, το διαιτητικό του ποιόν το είχε καταδείξει και ο αδικημένος του Σαββάτου, Λίντσει Ρόουζ σε εκείνον τον αγώνα με την ΑΕΚ και τη γνωστή χειρονομία. Όπως σχολίασε και ένας φίλος στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, του το είχε φυλαγμένο ο Έλληνας διαιτητής ενώ «τρέλανε» τον Γάλλο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για την απόφασή του. Το χειρότερο από όλα αυτά είναι ότι θα χάσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, διπλή η ζημιά δηλαδή του Ευαγγέλου στον Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι μπορεί να μην νίκησαν, όπως απέδειξαν πως διαθέτουν την ομάδα που μπορεί, ακόμη και με εχθρική διαιτησία, ακόμη και με τον αγώνα να τους πηγαίνει ποδοσφαιρικά κόντρα, να παίρνουν θετικά αποτελέσματα. Η χθεσινή ισοπαλία είναι σαν νίκη, η χθεσινή ισοπαλία «τρομοκράτησε» όλους εκείνους που το προηγούμενο διάστημα πήραν αφ΄υψηλού τις εμφανίσεις της ομάδας του Άκη Μάντζιου και τις θεωρούσαν τυχαίες.

Ένα μεγάλο μπράβο όμως στον προπονητή του Άρη. Στο ΥellowRadio.gr ζητάμε κάθε φορά τη γνώμη σας για τον MVP μετά τους αγώνες της ομάδας. Η δική μου ψήφος δεν θα πάει σε κάποιον ποδοσφαιριστή, θα πάει ξεκάθαρα στον Έλληνα τεχνικό των κιτρινόμαυρων που με τις αλλαγές του ανέτρεψε το σκορ και με παίχτη λιγότερο. Ο Σίλβα έδειξε για ακόμη μία φορά την τεράστια κλάση του, μετρά ήδη ένα γκολ και δύο ασίστ από τον πάγκο, ο Άρης πήρε από τα χαφ του γκολ, με τον Κάτσε να μπαίνει ως αλλαγή.

Ο Άρης απέκτησε αυτό που του έλειπε χρόνια. Νοοτροπία. Μεγάλωσε, ψήλωσε και πλέον απειλεί. Έαν ο Ευαγγέλου και ο Καραντώνης ήταν η αρχή, η συνέχεια αναμένεται δυσκολότερη και η ομάδα πρέπει να θωρακιστεί. Είναι σωστές οι διαμαρτυρίες σε social media, όμως θεσμικά οι κιτρινόμαυροι πρέπει να αρπάξουν την πανοπλία τους και να βγουν στην αντεπίθεση.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα από σήμερα στο ματς της επόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιρικός Άρης είναι μπροστά σε ιστορικές μέρες που τις χτίζει καθημερινά, έχοντας οικοδομήσει γοργά μέχρι στιγμής τα θεμέλια και τον πρώτο όροφο. Μένουν ακόμη… τέσσερα πατώματα για να ολοκληρωθεί το οικοδόμημα, οπότε χρειάζεται και υπομονή. Από όλους.

Για το μπάσκετ, ένα μεγάλο μπράβο στους παίχτες και τον κόουτς Καμπερίδη. Αδικείται η πολύ μεγάλη νίκη που πέτυχε με την τρίτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος λόγω ποδοσφαίρου λόγω της γλυκιάς… ζάλης που φέρνει στον πλανήτη Άρη η ομάδα του Μάντζιου όμως πρέπει να κρατηθεί… μυαλό και για το μπάσκετ.

Αν κάτι ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ για κλείσιμο στους δύο αγώνες του Σαββάτου, είναι οι στίχοι του πρώτου ύμνου του Άρη, που πρέπει να κρατήσουμε και να μπολιάσουν στη συνολική νοοτροπία:

Λιονταρίσια έχεις καρδιά, και στη δυνατή ορμή σου σαν τον λαίλαπα με μιας, τον εχθρό σου τον σκορπάς.
Ποιος ποτέ του θα βρεθεί, να χτυπήσει το κορμί σου, δεν μπορεί κανείς, και θα νικάς όπου κι αν πας.

ΥΓ: Επί της σημερινής ημέρας. Καθήκον της κοινωνίας είναι να μη ξεχνά.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button