Ποδόσφαιρο

Η Νις των… 220 εκατομμυρίων: Ο Φαβρ, ο Ράμσεϊ και ο Σμάιχελ

Μια δύσκολη και παράλληλα δυνατή κλήρωση είχε ο Άρης για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, με τον Θεό του Πολέμου να βρίσκει στον δρόμο του τη γαλλική Νις, αν περάσει το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η γαλλική ομάδα τερμάτισε 5η στο πρωτάθλημά της σε ισοβαθμία με τη Σταντ Ρεν, η οποία βρέθηκε στην 4η θέση λόγω διαφοράς τερμάτων αλλά και των παιχνιδιών μεταξύ τους.

Η ομάδα της Νίκαιας, έχει χρηματιστηριακή αξία άνω των 220 εκατομμυρίων ευρώ και μάλιστα ενισχύθηκε πρόσφατα με την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή των Άρσεναλ και Γιουβέντους, Άαρον Ράμσεϊ.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ, ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της Λέστερ, Σμάιχελ, πέρασε σήμερα από τα ιατρικά τεστ και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τη γαλλική ομάδα.

Στα τέλη του Ιουνίου, ανακοινώθηκε μάλιστα και ο νέος προπονητής της ομάδας, ο οποίος επέστρεψε μετά από 4 χρόνια στη Γαλλία, ο Λουσιέν Φαβρ, μετά το πέρασμά του από τη γερμανική Ντόρτμουντ.

Οι τρεις κεντρικοί επιθετικοί της Νις, Γκιούρι, Ντελόρ αλλά και Ντόλμπεργκ, έχουν από μόνοι τους συνολική χρηματιστηριακή αξία 70 εκατομμυρίων ευρώ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button