Ποδόσφαιρο

Η νέα τροπολογία του Αυγενάκη για τα χρέη του Πανιωνίου

Μέσα στο αθλητικό νομοσχέδιο που πέρασε από τη Βουλή ήταν και η… μεταμεσονύχτια τροπολογία για τον Πανιώνιο που όσον αφορά τον τρόπο αποπληρωμής των χρεών του, θα βοηθήσει ταυτόχρονα και άλλες ομάδες .

Σύμφωνα με τη νέα τροπολογία που “δημιούργησε” ο Λευτέρης Αυγενάκης μαζί με τους συνεργάτες του, πάντα σε συνεννόηση με την κυβέρνηση, το χρέος που υπάρχει προς το Δημόσιο παραμένει με την βασική διαφορά πως η Πολιτεία περνάει ρύθμιση με την οποία θα μπορεί το ποσό αυτό να πληρώνεται μέσω των κρατήσεων σε εισιτήρια αλλά και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Η ΠΑΕ με τη νέα τροπολογία καθίσταται υπόχρεη για το 50% των αμιγώς αγωνιστικών οφειλών (σε παίκτες για παράδειγμα) και υπό προϋποθέσεις για το υπόλοιπο 50% και το σύνολο των μη αγωνιστικών οφειλών. Δηλαδή ουσιαστικά μόνο το 50% των οφειλών μπορεί να πάει στη νέα ή υπό σύσταση ΠΑΕ και από εκεί και πέρα για το υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να έχει προκύψει και εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ.

Η νέα τροπολογία είναι μια τροπολογία που φέρνει μια βιώσιμη λύση στο τραπέζι και για τις δύο πλευρές. Τόσο για τον Πανιώνιο που μέσω των μπαράζ διεκδικεί την άνοδο στην Super League 2 μέσω της αναδιάρθρωσης και να αποφέρει μια μικρότερη πηγή εσόδων, αλλά και για το Δημόσιο που θα μπορεί να παίρνει πίσω τμηματικά όλο το ποσό που χρωστάει στο κράτος ο Πανιώνιος.

Από αυτήν την τροπολογία σίγουρα θα βοηθηθούν κι άλλες ομάδες, όπως είναι π.χ. ο Ηρακλής που ζητά wild card μέσω του βουλευτή Καράογλου και απευθείας άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button