ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Η Μπεσίκτας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βιντσέντζο Ιταλιάνο

Η διοίκηση της Μπεσίκτας συμφώνησε με τον Βιντσέντζο Ιταλιάνο, ανακοινώνοντας επίσημα σήμερα την πρόσληψή του για την τεχνική ηγεσία της.

Ο Ιταλός κόουτς είχε κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια σε Φιορεντίνα (την οδήγησε σε δύο διαδοχικούς τελικούς Conference League) και Μπολόνια (με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Ιταλίας).

Ο 48χρονος τεχνικός ταξίδεψε χθες στη γειτονική χώρα και σήμερα υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας αντί 14 εκατ. ευρώ, χωρίς μάλιστα να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων!

Η Μπεσίκτας ολοκλήρωσε μια κακή σεζόν, καθώς τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα, 17 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Γαλατασαράι, και θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στο Conference League. Αυτό οδήγησε στην πόρτα της εξόδου τον προπονητή, Σεργκέν Γιαλτσίν, ο οποίος είχε αναλάβει τους «αετούς» το περασμένο καλοκαίρι και απολύθηκε μολονότι είχε ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button