Βόλεϊ

Η Μοντάνο το δήλωσε: Θέλει το πρωτάθλημα!

Θέλει το πρωτάθλημα και δεν το κρύβει! Η Μαντλέν Μοντάνιο είχε θέσει στόχο την κορυφή πριν ακόμη από το μεγάλο διπλό ενάντια στον Ολυμπιακό

Πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος η -ίσως- ποιοτικότερη παίκτρια του πρωταθλήματος είχε παραχωρήσει δηλώσεις στο επίσημο site της ομοσπονδίας.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν στόχος είναι ο τελικός εκείνη πήγε…ένα βήμα παραπάνω λέγοντας ότι παρόλο που αυτός είναι ο στόχος της ομάδας εκείνη θέλει…πρωτάθλημα.

Την θέληση της να πετύχει έναν τέτοιο στόχο πάντως την επιβεβαίωσε…εντός γηπέδου, με τους 27(!) πόντους που πέτυχε στην πρεμιέρα ενώ ακόμη δεν -όπως η ίδια δήλωσε- δεν έχει καν προσαρμοστεί στα Ελληνικά δεδομένα.

Αναλυτικά:

Στο δικό μου κεφάλι είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Εύκολα ή δύσκολα, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας. Εγώ τουλάχιστον για αυτό ήρθα. Ξέρω ότι η ομάδα πέρσι έπαιξε τελικό, ξέρω ότι στόχος μας φετινός είναι να ξαναπαίξουμε τελικό, αλλά εγώ βάζω στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Να παίξουμε τελικό πρώτα από όλα και μετά να κερδίσουμε τον τίτλο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button