Απόψεις

Η μάχη των Σερρών και η εξυγίανση της πλάκας

Μετά το πέρας λοιπόν σχεδόν όλου του πρώτου γύρου νομίζω πώς ήρθε η ώρα η αγαπημένη μας ομάδα να δώσει το πιο κρίσιμο και κομβικό παράλληλα παιχνίδι και φυσικά αναφέρομαι σε αυτό με τον Πανσεραϊκό διότι θεωρώ πώς είναι μια έδρα από την οποία αν περάσουμε με θετικό αποτέλεσμα τότε θα έχουμε στείλει πολλαπλά και σαφή μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Βέβαια για κάποιον ο οποίος έμαθε τον Άρη αλλιώς του είναι δύσκολο να αποδεχτεί ότι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο γίνεται ειδική αναφορά για ένα απλό παιχνίδι στις Σέρρες. Όμως πιστέψτε με δεν είναι έτσι αφού το εν λόγω παιχνίδι κρύβει μια σειρά από παγίδες οι οποίες σε συνδυασμό και με την δικαιολογημένη προκατάληψη που μας έχει γεννηθεί από την αρχή της χρονιάς ελέω των αστάθμητων εξωαγωνιστικών παραγόντων αυξάνουν το βαθμό δυσκολίας και προσοχής που πρέπει να δοθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Από την αρχή της χρονιάς μέχρι και πριν λίγο χρονικό διάστημα οι ιθύνοντες της Football League διατυμπάνιζαν πώς για την αποφυγή περαιτέρω εξόδων οι άρχοντες των αγώνων που θα διευθύνουν τα παιχνίδια θα προέρχονται από κοντινές περιοχές ανάλογα με την εκάστοτε αναμέτρηση. Παρατηρούμε όμως μετά έντονου προβληματισμού μας ότι τώρα τελευταία τείνει να αλλάξει κι αυτός ο γενικός κανόνας, αφού σε παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας έχουμε δει και ορισμούς διαιτητών που έδωσαν την αφορμή για πολλά παράπονα από την πλευρά των κιτρινόμαυρων. Όταν μάλιστα ο άνθρωπος που καλείται να σφυρίξει στο επερχόμενο παιχνίδι κατάγεται από το Ηράκλειο τότε ο σκεπτικισμός γίνεται ακόμα εντονότερος.

Όλα αυτά που ανέφερα παραπάνω δεν είναι αβάσιμα ούτε φυσικά στοχεύουν στο να παρουσιάσουν τον Άρη ως τον μόνιμα παραπονούμενο, ως τον γκρινιάρη αν θέλετε του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι απλά μια γνήσια και ρεαλιστική  καταγραφή όλων όσων λαμβάνουν χώρα από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα.

Κλείνοντας επειδή όπως είναι λογικό το παιχνίδι των Σερρών αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πάρα πολλών οπαδών της ομάδος είναι σημαντικό να τονίσουμε πώς τα μάτια όλων θα πρέπει να είναι όχι 14, αλλά 1914 για να μην προκληθεί το παραμικρό περιστατικό που ενδέχεται μελλοντικά να βλάψει την ομάδα.

Ο κόσμος έχει δείξει δείγματα απίστευτης οπαδικής ωριμότητας τα τελευταία ειδικά χρόνια, επειδή όμως κάποιοι είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουν να βγάλουν από την μύγα ξίγκι καλό θα είναι το μυαλό όλων μας να λειτουργήσει με τρόπο τέτοιο που θα αναγκάσει την οποιαδήποτε μπανανόφλουδα να πέσει στο κενό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button