Ποδόσφαιρο

Η λέσχη φίλων Βόλου και το πιο δροσερό ανέκδοτο στο φετινό καλοκαίρι

Ανάσα δροσιάς από το κρύο ανέκδοτο του καλοκαιριού.

Και μόνο η ύπαρξη της «Λέσχης φίλων Βόλου» αποτελεί ένα ανέκδοτο. Ίσως μάλιστα και πετυχημένο, αλλά η αναφορά στον Άρη μετατρέπει αυτό το ανέκδοτο σε πραγματικά κρύο. Τόσο κρύο που νιώθουμε ότι το χρειαζόμασταν στο θερμό καλοκαίρι που περνάμε.

Τα ερωτήματα είναι πολλά και ιδιαίτερα διασκεδαστικά. Αρχικά πόσα άτομα αριθμεί η λέσχη φίλων Βόλου; Υπάρχει στο μυαλό του κόσμου ότι είναι ένα συγκεκριμένο και έχει τον ρόλο του προέδρου, γραμματέα, μεταφραστή και δημάρχου της λέσχης (ναι, γίνονται δημοτικές εκλογές στη λέσχη φίλων Βόλου) αλλά εμείς δεν θα μπορούσαμε ποτέ να συνταχθούμε με μία συνωμοσία.

Ακόμη και αν μπορεί στο μυαλό κάποιον να υπάρχει σύνδεση από την τελευταία φορά που ο Βόλος έκανε τον… καλοθελητή προκειμένου να ανακινηθεί θέμα μη συμμετοχής του Άρη στην Ευρώπη, με άπαντες να ξεφτιλίζονται φυσικά στο CAS.

Εμείς αρνούμαστε να πιστέψουμε ότι ο περιχαρής μετά τον τελικό κύριος που διέδιδε δεξιά και αριστερά ότι ο Άρης θα τιμωρηθεί βαριά ένιωσε τόσο έντονη ενόχληση που δεν ολοκληρώθηκε ένα απίστευτο σκάνδαλο που συνέταξε μία ανακοίνωση που προκαλεί γέλιο.

Και από τη στιγμή που ξεκαθαρίζουμε ότι δεν πιστεύουμε τίποτα από τα παραπάνω, προκύπτει ένα άλλο ερώτημα.

Πότε άλλοτε η λέσχη φίλων Βόλου (ή Πίδνας Κίτρους; μήπως οι οργανωμένοι πήραν μεταγραφές;) έχει τοποθετηθεί; Όταν οι μυριάδες οπαδοί του ΝΠΣ έμεναν εκτός γηπέδου επειδή ο δήμαρχος Βόλου δεν έδειχνε την παραμικρή προσπάθεια να τοποθετήσει κάμερες και τουρνικέ που ήταν η λέσχη φάντασμα;

Σαφώς πρέπει να είχε εκδώσει ανακοίνωση και να μας είχε ξεφύγει. Όπως και στα παιχνίδια που δινόταν όλο το γήπεδο σε ομάδες της Αθήνας, κάνοντας την ομάδα της καρδιάς τους να δίνει ουσιαστικά άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

Υ/Γ Άραγε ξεκίνησαν να σκέπτονται (στη λέσχη φίλων Βόλου ντε) για τις νομικές αδικίες της χώρας σε γνωστή καντίνα σε τουριστικό θέρετρο κοντά στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας που απαγορεύονται τα beach bar;

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button