Ποδόσφαιρο

Η κόκκινη, ο μικρός και ο παλιός

Ο διαιτητής Γιώργος Λάμπρου από την Εύβοια έδειξε χθες απευθείας κόκκινη τόσο στο Μπαστακό του Άρη όσο και στο Ντάσιο της Παναχαϊκής.

Το χρονόμετρο έδειχνε το 84′ λεπτό και ο Άρης βρίσκονταν πίσω στο σκορ. Τότε ο Δημήτρης Σπανός αποφασίζει να ρισκάρει περνώντας τον Μιχάλη Μπαστακό στη θέση του Λευτέρη Ιντζόγλου. Ο νεαρός επιθετικός του Άρη μπήκε με μεγάλο πάθος ώστε να πετύχει κάποιο γκολ και να δικαιώσει τον προπονητή του. Ωστόσο ο Μάρκος Ντούνης φρόντισε να ισοφαρίσει στο 87′ λεπτό.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι ποδοσφαιριστές του Άρη προσπάθησαν να πετύχουν το νικητήριο γκολ. Στο 89′ λεπτό και ενώ ο Άρης ήταν στην επίθεση οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής πάνε να βγουν στη κόντρα. Τότε ο Μιχάλης Μπαστακός κάνει ένα τάκλιν για να δίωξε τη μπάλα σε πλάγιο. Άλλωστε η σωστή άμυνα αρχίζει από τους επιθετικούς.

Αυτή ήταν η φάση που άναψε τα αίματα, ο 34χρονός Ντάσιος πηγαίνει για να χτυπήσει τον 19χρονό Μιχάλη Μπαστακό. Ο νεαρός επιθετικός του ζητάει το λόγο και έρχονται κεφάλι με κεφάλι, ενώ ο Ντάσιος τον πιάνει με κεφαλοκλείδωμα. Από την αψιμαχία προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με συνέπεια ο διαιτητής να αποβάλει τους δύο ποδοσφαιριστές με απευθείας κόκκινη.

Είναι λογικό πως στα 19 μας το αίμα μας βράζει περισσότερο, όταν όμως φτάνεις στο τέλος της καριέρας σου έχεις χρέος να λειτουργείς ως παράδειγμα για τα νέα παιδιά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button