Ποδόσφαιρο

«Η Ιντεπεντιέντε ζητά 8 εκατομμύρια ευρώ από τον Σίλβα – Για πολιτική “τρομοκρατίας” μιλά ο ίδιος»

Νέος… γύρος ανάμεσα σε Ιντεπεντιέντε και Γκαστόν Σίλβα με την ομάδα από την Αργεντινή να ζητά 8.000.000 ευρώ από τον Ουρουγουανό ως αποζημίωση.

Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Άρη, είχε μια αρκετά δύσκολη δικαστική μάχη με την πρώην ομάδα του, την Ιντεπεντιέντε.

Ο Σίλβα προσέφυγε τόσο στην ομοσπονδία της Αργεντινής όσο και στην FIFA προκειμένου να μείνει ελεύθερος λόγω ασυνέπειας πληρωμών από την πλευρά του συλλόγου προς τον ίδιο τονίζοντας πως δεν είχε πάρει χρήματα για 8 μήνες μέχρι τον περασμένο Μάιο, όταν και αποχώρησε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα burgeronreport.com, στην FIFA προσέφυγε και η Ιντεπεντιέντε που κατέθεσε μήνυση και ζήτησε αποζημίωση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ αλλά και τον αποκλεισμό του Σίλβα από κάθε είδους αγωνιστική δραστηριότητα για τους επόμενους έξι μήνες επειδή αποχώρησε όπως είπαν από την ομάδα χωρίς άδεια.

Ωστόσο όπως έγινε γνωστό στις 20 Ιουλίου η ομοσπονδία της Αργεντινής αναγνώρισε πως ο παίκτης είναι ελεύθερος να παίξει σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα δίχως να υπάρξουν οικονομικές κυρώσεις από πλευράς Ιντεπεντιέντε. Όλα δείχνουν πως είναι με το μέρος του Ουρουγουανού ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει για… εκβιασμό και πολιτική τρομοκρατίας με στόχο κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα να κάνει πίσω.

Οι πληροφορίες από την Αργεντινή, αναφέρουν ότι πλέον η υπόθεση έχει περάσει εξ’ ολοκλήρου στα χέρια της FIFA καθώς είναι εκείνη που θα αποφασίσει για αυτή την δικαστική μάχη μέσα στον Αύγουστο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button