ΑπόψειςΜπάσκετ

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Οι θεσμοί του Άρη θα πρέπει να λειτουργούν άμεσα, να έχουν αντανακλαστικά, να είναι στην… πρίζα, ανά πάσα στιγμή…

Ο Άρης βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση και αγωνιστικά και οικονομικά, απαιτούνται άμεσα αλλαγές και ενίσχυση της ομάδας, αλλά γι αυτό χρειάζονται χρήματα…

Μόλις στην 6η αγωνιστική έχει χτυπήσει το σήμα κινδύνου. Δεν είναι νωρίς, αλλά βρισκόμαστε σε μια περίοδο, όπου επιβάλλεται να γίνουν άμεσα κινήσεις πριν είναι πολύ αργά. Μετά από πρωτοβουλία εκπροσώπων των οργανωμένων οπαδών, έγινε χθες ένα μπαράζ τηλεφωνημάτων, επαφών και συναντήσεων τόσο με τον Δημήτρη Γουλιέλμο, όσο και με παράγοντες του Ερασιτέχνη Άρη, αλλά και εξωδιοικητικούς Αρειανούς που έχουν την οικονομική δυνατότητα, προκειμένου να γίνει μια συνάντηση για την εξεύρεση χρημάτων που θα δοθούν ως οικονομική ανάσα στην ΚΑΕ σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία.

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Οι θεσμοί του Άρη θα πρέπει να λειτουργούν άμεσα, να έχουν αντανακλαστικά, να είναι στην… πρίζα, ανά πάσα στιγμή. Να λειτουργούν αστραπιαία με γνώμονα το καλό και το συμφέρον όλου του συλλόγου και όχι να αναζητούν κάθε φορά ως προϋπόθεση για να ενεργήσουν «σωσίβιο» ή σανίδα σωτηρίας, βάζοντας μπροστά τους οργανωμένους.

Καλές οι ανακοινώσεις και τα μπράβο στο διαδίκτυο, σεβαστά τα παράπονα και η καταγραφή των δυσκολιών, αλλά όμως όταν ο σύλλογος χρειάζεται λύσεις, οι θεσμοί του θα πρέπει να είναι εκεί, στην πρώτη γραμμή της μάχης. Να βγουν μπροστά, να αναλάβουν πρωτοβουλίες και κυρίως να συμμετέχουν ενεργά στην εξεύρεση λύσεων. Όχι θεωριών και  απλής καταγραφής επιθυμιών.

Ο σύλλογος, δόξα τω Θεώ, έχει παράγοντες από όλα τα μήκη και πλάτη της πολιτικής, οικονομικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής βαθμίδας. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό. Να βγουν μπροστά, να «τρέξουν» λύσεις, να μπουν χρήματα άμεσα, μια και όπως παραδέχθηκε και ο Γουλιέλμος υπάρχει σήμερα οικονομική στενότητα που του περιορίζει τις κινήσεις του και δήλωσε θετικός σε οποιαδήποτε “χείρα βοηθείας” από την πλευρά των παραγόντων.

Κανείς δεν θα βοηθήσει τον Γουλιέλμο ή τον κάθε Γουλιέλμο, αλλά τον ΑΡΗ! Το έχουν καταλάβει;

 Όλες οι πλευρές συμφωνούν αυτήν την στιγμή, ότι δεν υπάρχει μέρα για χάσιμο, καθώς και ότι η ομάδα χρειάζεται άμεσα οικονομική ενίσχυση.

Ελπίζουμε να το δείξουμε στην πράξη.

Πλέον απομένει να οριστεί το ραντεβού και όλες οι πλευρές να βάλουν κάτω τα δεδομένα και να δράσουν άμεσα, προκειμένου να μην μπει ο Άρης σε επικίνδυνες περιπέτειες και κυρίως σε μια μη αναστρέψιμη κατάσταση.

Όλοι θα κριθούν από τις πράξεις τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button