ΑπόψειςΜπάσκετ

Η επόμενη μέρα και η σοβαρότητα με την οποία πρέπει να δουλέψει ο Άρης

Η χρονιά τελείωσε. Απομένουν άλλοι δύο αγώνες, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οπότε η κουβέντα μας πάει για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η φετινή ομάδα, ήταν ένα «στοίχημα» του Δημήτρη Γουλιέλμο και του Βαγγέλη Αγγέλου. Δημιούργησαν μια ομάδα, κάτω από καθεστώς απαγόρευσης μεταγραφών, αλλά με όνειρα και φιλοδοξίες. Η οποία αγωνιστικά, απέτυχε, στους περισσότερους στόχους.

Δεν ήταν καλή ομάδα, είχε πολλές αδυναμίες και ακόμα περισσότερες ελλείψεις. Δεν ήταν καλή η ομάδα, είχε όμως καλούς παίκτες. Οι περισσότεροι από αυτούς θα μπορέσουν να αποτελέσουν τη βάση, για τη νέα. Αν και θα τα πούμε σε νέο σχόλιο, κατά την άποψη μου δεν θα πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές. Σίγουρα, δεν είχε ακριβούς παίκτες, αλλά μερικοί ήταν πολύ καλοί, για τα λεφτά που παίρνουν.

Τώρα, την επόμενη μέρα, η διοίκηση και συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος, Δημήτρης Γουλιέλμος, πρέπει να… τρέξει. Πρώτα από όλα, για να αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών. Αυτό είναι το μεγαλύτερο και ακριβότερο πρόβλημα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Πάνω σε αυτό να εστιάσει την προσοχή του και να βρει λύση. Και πρέπει να βρει, οπωσδήποτε, λύση. Ήξερε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η εταιρεία και η ομάδα, όταν πήρε τις μετοχές. Οπότε…

Ο Δημήτρης Γουλιέλμους, αυτή την περίοδο, θα είναι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων, θα πρέπει να φροντίσει η διοίκηση να δουλεύει με σοβαρότητα. Δεν γίνετε να κάνει επαφές, στο Κολωνάκι στην Αθήνα και πριν πληρώσει τον λογαριασμό να έχουμε μάθει στην Θεσσαλονίκη με ποιον είναι και τι συζητάει…. Δεν είναι μόνο οι επαφές που κάνει και τις μαθαίνουμε, όλοι, ακόμα και αυτοί που δεν πρέπει. Όπως για παράδειγμα, δεν πρέπει να μαθαίνει ο νυν προπονητής, ότι ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, πίνει καφέ με άλλους προπονητές.
Τα στεγανά, ενός διοικητικού συμβουλίου, δείχνουν, το βαθμό σοβαρότητας που αντιμετωπίζει τα θέματα.

Όσον αφορά το μεγάλο «» με την κ. Ελένη Αμβροσιάδου, οι συζητήσεις είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο. Είναι πολύ νωρίς για να πανηγυρίζουμε ή να απογοητευόμαστε. Να μείνουμε προσγειωμένοι και να περιμένουμε, να προχωρήσουν οι συζητήσεις.

ΥΓ. Το είχε προβλέψει ο φίλος μας Χρήστος Ταπούτος, στην συζήτηση που είχαμε στο ραδιόφωνο, παραμονές του αγώνα. Γνωρίζει πολύ καλά τον μαθητή του, Λευτέρη Μποχωρίδη, οπότε πήρα το θάρρος να τον ρωτήσω, εαν θα νικήσει τον πόνο και παίξει ο Λευτέρης. «Όχι μόν θα παίξει, γιατί δεν θέλει να χάσει τον αγώνα, αφού ξέρει τι σημαίνει για την ομάδα του, αλλά θα είναι και πολύ καλός» είπε ο Χρήστος Ταπούτος και σήμερα πρέπει να χαρούμενος για την τρίποντη πρόβλεψη.
Και μια και μιλάμε για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο αρχηγός θα πρέπει να ξεκουραστεί, να αποθεραπευτεί γιατί έχει μπροστά του το στοίχημα με την Εθνική ομάδα. Δικαιούται ο αρχηγός μια θέση στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κίνα, αρκεί να πείσει τους ομοσπονδιακούς προπονητές. Και όχι, μόνο.

Το blog του Χρήστο Γκάλη όπως δημοσιεύτηκε στο Basketplus.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button