Ποδόσφαιρο

Η ΕΠΟ αντί για dislike στο βίντεο, άσκησε δίωξη στον Καρυπίδη για διαδικτυακή συνέντευξη

Στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, άσκησε δίωξη σε βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη για διαδικτυακή του συνέντευξη, ενώ μάλιστα δεν είναι αξιωματούχος της ΠΑΕ Άρης.

Ανήμερα του ντέρμπι, ΠΑΟΚ – Άρης, η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία άσκησε δίωξη στον Θόδωρο Καρυπίδη για διαδικτυακή συνέντευξη που έδωσε στο betarades.gr.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη, αξιωματούχου της ΠΑΕ Άρης.

Η δίωξη ασκείται διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1, 2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button