Ποδόσφαιρο

Η επιστροφή του Γιώργου στο σπίτι, η “πηγή” δυναμής του και το ευχαριστώ στον κόσμο του Άρη

Η Μαρία Ιωαννίδου η αδερφή του Γιώργο Ιωαννίδη, ενός παιδιού που η μοίρα του έμελλε να περνάει τώρα έναν δύσκολο «Γολγοθά» φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και μίλησε για την επιστροφή του αδερφού της στο σπίτι μετά από 22 Μήνες.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό X-PRESS» με τον Γιώργο Τότσικα:

Επέστρεψε στο σπίτι του και είναι η πρώτη φορά που τον βάλαμε να κάτσει έτσι όπως τον είδατε στις φωτογραφίες επειδή μας το ζήτησαν οι γιατροί, ο Γιώργος είναι πάρα πολύ χαρούμενος, όταν φτάσαμε με το ασθενοφόρο στο σπίτι και ήμασταν έτοιμοι να μπούμε μέσα το αισθάνθηκε, έβλεπε την γειτονιά και έκανε σαν ένα μικρό παιδάκι που πάει πρώτη φορά στο λούνα παρκ, τόση μεγάλη ήταν η χαρά του και η συγκίνηση.

Τώρα συγκεκριμένα του είπε ότι θα μιλήσω στο ραδιόφωνο του Άρη και αυτός άνοιξε τα μάτια του και κοιτούσε επίμονα και χαρούμενα. (Ο Γιώργος ακούγοντας ζωντανά από το Yellow Radio ένα σύνθημα του Άρη, κουνούσε χαρούμενα το κεφάλι του και έκανε ματάκια, παίρνοντας πραγματική δύναμη από την αγαπημένη του ομάδα). Ο Γιώργος όλη μέρα ακούει και βλέπει ότι έχει Άρη, κανάλια, ραδιόφωνα, είναι κολλημένος εκει.

Για το πάρτι που είχε οργανωθεί από το Yellow Radio και τον Γιώργο Βαβούρα προς τιμήν του Γιώργου ώστε να μαζευτούν κάποια έσοδα για την νοσηλεία του είπε:

Ήταν μια εκδήλωση από ανθρώπους που δεν τους ήξερα καν και προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους. Αυτό είναι κάτι πολύ μεγάλο για εμάς και είναι μια τεράστια ανταπόκριση από κόσμο που δεν μας γνωρίζει και γνωρίζουμε και θέλησαν να βοηθήσουν και να είναι καλά οι άνθρωποι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button