Ποδόσφαιρο

Η επιστροφή του Αλέξανδρου

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επιστρέφει σταδιακά ο νεαρός τερματοφύλακας του Άρη, μετά την εγχείρηση που έκανε τις περασμένες ημέρες.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος καθώς έκανε την εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.  Έτσι ο νεαρός γκολκίπερ δεν θα χάσει πολλούς επίσημους αγώνες της ομάδος, μιας που ο Άρης πέτυχε το βασικό στόχο της ανόδου και ο Δημήτρης Σπανός θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Με συνέπεια ο νεαρός τερματοφύλακας των κίτρινων να έχει την ευκαιρία να επανέλθει πλήρως εν όψη της έναρξης των νέων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Αναγνωστόπουλος έχει ξεκινήσει ήδη τρέξιμο και προπονήσεις στο γυμναστήριο.

Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Αναγνωστόπουλου λήγει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όμως ο 23χρονός τερματοφύλακας βρίσκεται στα πλάνα των ανθρώπων της ομάδος. Πρόθεση των διοικούντων είναι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Αθηναίο τερματοφύλακα και να τον κρατήσουν κάτω από τα δοκάρια και στη Super league. Άλλωστε ο Αναγνωστόπουλος έδειξε πολύ καλά δείγματα καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και αξίζει μια ευκαιρία με τον Άρη και στη Super league.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button