Ποδόσφαιρο

Η ενδεκάδα που θα «κατεβάσει» ο Ένινγκ απέναντι στον Βόλο

Με την ενδεκάδα που «κατέβασε» και στο προηγούμενο ματς κόντρα στον ΑΕΚ κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει ο Άρης και αυτή την φορά κόντρα στον Βόλο (5/9, 19:00).

Οι «κιτρινόμαυροι» πιθανά θα ξεκινήσουν με τον Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, τους Ντάτκοβιτς και Ροζ αμυντικό δίδυμο, τον Γκάνεα αριστερό μπακ και Σάκιτς στα δεξιά. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Σάσα και Ματίγια (που επιστρέφει) με τον Τζέγκο να βρίσκεται λίγα μέτρα πίσω τους, ενώ στην επίθεση θα είναι ο Λόπεθ με τους Φετφατζίδη και Γκάμα στα εξτρέμ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Δεν θα είναι απίθανο, ο Γερμανός τεχνικός να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο β’ μέρος του παιχνιδιού όπως έκανε και στο φιλικό με την ΑΕΛ, αναλόγως φυσικά και την ροή του αγώνα. Υπενθυμίζεται πως στο ματς της Κυριακής, ο Άρης του β’ημιχρόνου «κατέβηκε» με… 10 αλλαγές αφήνοντας μόνο τον Κουέστα από την αρχική ενδεκάδα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το δεύτερο κατά σειρά ματς για τον Άρη που γίνεται στο σπίτι του, με τον Βόλο που θα ξανασυναντηθούν στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button