Ποδόσφαιρο

Η εβδομάδα που “πιέζει” την Πόρτο να αποφασίσει για Κόστα

Στην Ελλάδα τα δεδομένα είναι…κάπως διαφορετικά σε σχέση με αυτά του εξωτερικού, μιας και η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος έχει πάρει παράταση μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα λήγει στις 31 Αυγούστου, γεγονός που ασκεί πίεση στην Πόρτο για τον Μπρούνο Κόστα.

Ο Άρης θέλει να καλύψει και μια ακόμη θέση στο ρόστερ του, στην οποία θα έχει πληθώρα επιλογών, με την απόκτηση του Μπρούνο Κόστα.

Όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει ,ο προπονητής της Πόρτο, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, δημιουργεί κάποια εμπόδια στην απόκτηση του Πορτογάλου μέσου, με την υπόθεση να μην έχει πολλά περιθώρια να εξελιχθεί σε…σήριαλ, τουλάχιστον όχι σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Στην Πόρτο, υπάρχει μεγάλη έλλειψη στην θέση του κέντρου, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και νυν προπονητή της Πόρτο, να έρχεται σε προβληματισμούς για την περίπτωση του Κόστα.

Η περίπτωση όμως, όπως αναφέραμε, δε μπορεί να…τραβήξει πολύ. Η μεταγραφική περίοδος στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας λήγει σε μόλις μια εβδομάδα, το οποίο σημαίνει πως η Πόρτο, αν αφήσει τον Κόστα να αποχωρήσει, θα πρέπει να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση αντικαταστάτη του.

Αν αυτό γίνει πριν την αποχώρηση του 25χρονου, τότε οι πιθανότητες θα είναι ακόμη περισσότερες υπέρ του Άρη, μιας και θα έχει ανοίξει….διάπλατα ο δρόμος προς την έλευσή του προς την Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο (και όχι τόσο πιθανό σενάριο) θα ήταν η Πόρτο να κινηθεί για την απόκτηση ενός εκ των υπαρχόντων ελεύθερων της μεταγραφικής αγοράς, μετά τις 31 Αυγούστου και να δώσει ευκαιρία στον Άρη να δρομολογήσει τότε τη μετακίνησή του Κόστα, το οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν έρθει στα χέρια μας από την Ιβηρική χερσόνησο, δεν είναι και πολύ πιθανό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button