Μπάσκετ

Η γαλανόλευκη φανέλα του Νίκου Γκάλη στην οροφή του Παλέ (pic)

Η γαλανόλευκη φανέλα με το «4» του Νίκου Γκάλη τοποθετήθηκε στην οροφή του Παλέ ενόψει του φιλικού αγώνα που θα δώσει η εθνική ομάδα.

Στη Θεσσαλονίκη άρχισε από χθες η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στο μπάσκετ, εν όψει του πρώτου προκριματικού “παράθυρου” για το FIBA World Cup 2027. Την Πέμπτη (27/11) θα αντιμετωπίσει στο “Αλεξάνδρειο” τη Ρουμανία (18.30) και την Κυριακή (30/11) στο Πόρτο την Πορτογαλία (19.00).

Στην πρώτη προπόνηση έδωσαν το «παρών» οι 14 από τους 18 παίκτες που έχει καλέσει ο Βασίλης Σπανούλης και συγκεκριμένα οι, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Δημήτρης Μωραΐτης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Νάσος Μπαζίνας, Δημήτρης Φλιώνης, Αντώνης Καραγιαννίδης, Ναζ Μήτρου – Λονγκ, Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ, Νίκος Περσίδης, Νίκος Πλώτας και Νίκος Τουλιάτος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button