Διεθνή

Η ατάκα του Τσιτσιπά που προκάλεσε την αντίδραση των θεατών (vid)

Μίλησε για τη νίκη του κόντρα στον Ζιλ Σιμόν ο Στέφανος Τσιτσιπάς τονίζοντας ότι κέρδισε εύκολα, μια ατάκα που προκάλεσε την έντονη αντίδραση μερίδας του κόσμου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δίχως αμφιβολία έδωσε την πιο περίεργη συνέντευξη μετά τη νικηφόρα αναμέτρησή του με τον Ζιλ Σιμόν για το Australian Open.
Ο Τζίμι Κούριερ ήταν εκείνος που βρέθηκε στο κέντρο της Rod Laver Arena και τον ρώτησε εάν περίμενε να έρθει τόσο εύκολα η νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει μεγάλο παρελθόν. “Δεν ξέρω τι να πω. Δεν το περίμενα να έρθει τόσο εύκολα” είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις από την εξέδρα η συγκεκριμένη απάντηση αφού πιθανότατα θεωρήθηκε αλαζονική η δήλωσή του , αν και ήταν φανερό από την αμηχανία του πως δεν ήταν.
Ηταν άκρως διασκεδαστικά τα όσα ακολούθησαν για το υπόλοιπο της συνέντευξης . Σε κάθε κουβέντα του ο Τσιτσιπάς περίμενε την αντίδραση των θεατών, ενώ απο ένα σημείο και μετα ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί.
Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη στον Τζίμι Κούριερ μέσα στη Rod Laver Arena είπε: “Ήταν ένα σπουδαίο ματς από την πλευρά μου. Το επίπεδό μου είναι πολύ καλό. Σερβίρω καλά, επιστρέφω καλά. Έχω το πάνω χέρι από την αρχή του ράλι. Πιέζω πολύ με το forehand μου, μπορώ να κάνω και ζημιά με το down the line backhand. Νιώθω πολύ άνετος” .

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button