Ποδόσφαιρο

Η αποχώρηση του Ροντρίγκες και η προσωπική του επιθυμία για επιστροφή στην Ονδούρα

Ο Έντουιν Ροντρίγκες, αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Άρη, με τον Ονδουριανό ποδοσφαιριστή να μην καταφέρνει να δείξει τις ικανότητές του.

Στο πρώτο του βήμα στην Ευρώπη, ο Έντουιν Ροντρίγκες παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Λουίς Πάλμα, δεν κατάφερε να αποδώσει όπως ο συμπατριώτης του στον Άρη.

Συναντώντας εμπόδια πρώτα με την πληθώρα των μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ και έπειτα με την πληθώρα στα εξτρέμ, ο Ροντρίγκες αγωνίστηκε μόλις 54 λεπτά με τη φανέλα του Άρη, με τον δανεισμό του από την Ολίμπια να διακόπτεται.

Παρά τα λόγια και τις συμβουλές που δεχόταν ο ίδιος από ανθρώπους της ομάδας της Ολίμπια, αλλά και του στενού του περίγυρου, ο Έντουιν προτίμησε ο ίδιος να γυρίσει στην Ονδούρα, μιας και ήθελε να αγωνίζεται περισσότερο.

Πολλοί συμπατριώτες του χάρηκαν με την επιστροφή του στην ομάδα της Ολίμπια αλλά οι πιο…νοήμονες καταλαβαίνουν πως η επιστροφή από την Ευρώπη χωρίς ούτε να συμπληρώσει μια ώρα αγώνα, μόνο καλό δεν είναι για την καριέρα του.

Ο Ροντρίγκες μάλιστα, προτάθηκε και σε άλλες ελληνικές ομάδες, μεταξύ αυτών και ο Λεβαδειακός, στην οποία αγωνίζεται και ο συμπατριώτης του ο Μεχία, με την περίπτωση όμως να μην προχωρά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button