Ποδόσφαιρο

Η αποστολή του Ατρόμητου κόντρα στον Άρη

Η πρώτη προπόνηση για τον Γιώργο Παράσχο είχε δύο ελλείψεις, εκείνες του Δημήτρη Χατζηισαΐα και Βίκτωρ Κλωναρίδη, οι οποίοι δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή του Ατρόμητου λόγω τραυματισμών.

Η 21μελής αποστολή:

Πίριτς, Μανδάς, Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Γκαλβάο, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

Τι ανακοίνωσε ο Ατρόμητος για την αγορά εισιτηρίων:

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία αγοράς εισιτηρίων ισχύει μέχρι και τις 16:00 της Δευτέρας (27/9). Από εκείνη την ώρα και μετα, η πώληση των εισιτηρίων σταματά και δεν θα υπάρχει δυνατότητα για άλλη αγορά βάσει του ΦΕΚ 3117/16.7.2021.

Το ωράριο λειτουργίας είναι το εξής:

Κυριακή: 26/9: 10:00-18:00
Δευτέρα: 27/9: 12:00-16:00

Σημειώνεται ότι ο κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ εισιτηρίου, ενώ είναι υποχρεωτική η ένδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης τελευταίων έξι μηνών.

Τονίζεται ότι σύμφωνα με σχετική απόφαση της ΕΛ.ΑΣ., απαγορεύεται η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Άρη για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά του COVID-19.

Οι τιμές εισιτηρίων του αγώνα με τον Άρη:

ΘΥΡΑ 2: 15€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 3: 30€
ΘΥΡΑ 4: 15€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 7: 10€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button