Ποδόσφαιρο

Η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με την Μόλντε

Η ΠΑΕ Άρης μέσω επίσημης ανακοίνωσης γνωστοποίησε τους 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Νορβηγία ενόψει του αγώνα με την Μόλντε για τον γ’προκριματικό γύρο του Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του πρώτου αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο τη νορβηγική Molde FK (08/08, 20:00), στο Molde Stadion («Aker Stadion»), στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Ehmann, Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Basha, Larsson, Lukas Sasha, Matilla, Diguiny, Nico Martinez, Tonso, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Κωνσταντινίδης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

* Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για τη Νορβηγία.

Ιταλός, ο διαιτητής στον αγώνα της Πέμπτης

Ο Ιταλός, Maurizio Mariani, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΑΡΗ με τη νορβηγική Molde FK.

Αναλυτικά οι διαιτητές, όπως αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA:

Referee: Maurizio Mariani (ITA)

Assistant referees: Matteo Passeri (ITA), Valentino Fiorito (ITA)

Fourth official: Gianpaolo Calvarese (ITA)

Ελένη Παπαδοπούλου

Ως μαθήτρια έκανε προπονήσεις κάτω από την θύρα 1 στις ακαδημίες Volley του Α.Σ Άρης. Αργότερα, στις κερκίδες της θύρας 1 τραγούδησε, γέλασε, δάκρυσε και φώναξε. Τώρα, μετά τις σπουδές της στην ιστορία κάνει το όνειρο της πραγματικότητα στο Yellow Radio FM 92.8.
Back to top button