Μπάσκετ

Η αποστολή και το πρόγραμμα του Άρη για Πανιώνιο και Ναντέρ

Η αποστολή του Άρη αναχωρεί σήμερα (05/01) το πρωί για την Αθήνα και το απόγευμα θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του κολεγίου ACS, στο Χαλάνδρι, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Πανιώνιο (06/01, 16:30, Basket League Show, ERTPLAY2), για την 11η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.

Μετά τη Σαββατιάτικη (06/01) αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, η ομάδα μας θα διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα. Την Κυριακή θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Nanterre 92 (09/01, 21:30), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, με μια προπόνηση στο κλειστό του Περιστερίου. Το πρωί της Δευτέρας (08/01), η αποστολή θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το Παρίσι.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής παίκτες:

Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Prewitt, Βασιλόπουλος, Bell. Ο Ivan Maras θα ενσωματωθεί στην ομάδα, στην Αθήνα όπου θα βρεθεί σήμερα (05/01) για να υποβληθεί σε έλεγχο doping.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button