Ποδόσφαιρο

Η αναφορά του Κλάτενμπεργκ στον Άρη, το ματς με την Ατλέτικο και οι ξένοι διαιτητές στη Super League!

Σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, ο Μαρκ Κλάτενμπερκ αναφέρθηκε στον Άρη, τον αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και στα όσα έγιναν φέτος και το ματς με τον Παναθηναϊκό στο οποίο δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Το ότι στο ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν ξένος διαιτητής, το δεδομένο ότι ξέρει τον Άρη διότι έχει διευθύνει το ματς με την Ατλέτικο, τα κριτήρια των επιλογών και το εάν θα μπουν ξένοι στα άλλα ντέρμπι:

Ευχαριστώ τον Θεό που είχε λήξει αυτό το ματς του Άρη με 1-0 καθώς δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μετά από τόσα χρόνια θα γινόταν αναφορά για τον αγώνα. Ευτυχώς νίκησε ο Άρης και μειώθηκαν οι… επιθέσεις που δέχομαι για αυτό το αποτέλεσμα (χαμογελάει).

Για μένα όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί. Δεν υπάρχει αγώνας που να είναι λιγότερο σημαντικός από κάποιον άλλον. Θέλω να δω τους Έλληνες διαιτητές. Να τους βοηθήσω, να τους εξελίξω και να τους εκπαιδεύσω ώστε να αναπτυχθούν και να γίνουν καλύτεροι. Ώστε στο μέλλον με το να γίνουν πιο καλοί να έρχονται λιγότεροι ξένοι. Θα δούμε την πορεία του πρωταθλήματος, την εξέλιξη και τα play offs. Αναλύουμε τα πάντα και κάθε αγώνας είναι σημαντικός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button