Μπάσκετ

Η ανακοίνωση του SUPER 3 για τα εισιτήρια διαρκείας του «Αυτοκράτορα»

Σε κυκλοφορία βρίσκονται από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ Άρης με τον σύνδεσμο φίλων του Άρη, SUPER 3, να προχωρά σε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του συνδέσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο SUPER 3 ανακοινώνει ότι ξεκινάνε οι εγγραφές των εισιτηρίων διαρκείας για τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ για την χρόνια 2023-2024.

Τα τελευταία χρόνια δεν έχουν συμμαδευτεί από ξέφρενες πορείες, από τίτλους και διακρίσεις, από φιλόδοξες στιγμές και πομπώδεις αναμνήσεις. Το μπασκετικό τμήμα μετά από δύσκολες και μαύρες περιόδους δείχνει να ορθοποδεί και με επενδυτή και χρηματοδότη τον ΛΑΟ του, οδεύει μέρα με τη μέρα στο να επιστρέψει στην κορυφή. Μετά από πολλά χρόνια ο Αυτοκράτορας στέκεται στα πόδια του, επιστρέφει στην Ευρώπη, όπου ΑΝΗΚΕΙ. Την περσινή χρονία το ΠΑΛΕ ήταν μόνιμα γεμάτο. Μόνιμα έβραζε και κάθε αντίπαλος λύγιζε στην πίεση που ασκούσε ο 6ος παίκτης, ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ. Με όπλο τη φωνή μας, πάμε φέτος πιο δυνατά μάγκες, να μάθουμε σε εγχώριους και διεθνείς αντιπάλους, τι εστί ΚΑΜΙΝΙ, τι εστί ΠΑΛΕ ΝΤΕ ΣΠΟΡ, τι εστί ΑΡΗΣ, τι εστί ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ έμαθε σε όλους αυτούς πως παίζεται το άθλημα, ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θα τους θυμίσει πως γίνεται. Διότι τα πάντα εξαγοράζονται σήμερα εκτός από τη τρέλα και τη δίψα ενός λαού για τη νίκη.

Οι τιμές για τα διαρκείας είναι για τα μέλη του συνδέσμου :

Basket league : 85ευρω

Eurocup : 75ευρω

Πακέτο: 140ευρω

Στην τιμή περιλαμβάνεται και η εγγραφή – ανανέωση στον σύνδεσμο.

Πληροφορίες στα γραφεία του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ( Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή ) και στους κατά τόπους ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ.

Ήρθε και πάλι εκείνη η ώρα…

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ SUPER 3

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button