Ποδόσφαιρο

Η ανακοίνωση για την αποχή, η προτροπή προς την διοίκηση και το “όλοι στη Θεσσαλονίκη!”

Τι τονίζουν οι «Maccabi Fanatics» για την απόφαση να μποϊκοτάρουν τον αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο τον Άρη

Οι «Maccabi Fanatics» αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν τον αγώνα με τον Άρη αλλά και όλα τα εντός έδρας ματς, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν, ενημερώνοντας σχετικά για αυτή την απόφασή τους. Αναφέρουν, μάλιστα, πως η διοίκηση “θέλει το «Bloomfield Stadium» να εμπνευστεί από το «Camp Nou Stadium» και πως “η διοίκηση έχει αρχίσει να διώχνει φιλάθλους”.

Οι φανατικοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, σχετικά με την συγκεκριμένη απόφαση που πήραν (όπως επισημαίνουν στο Ισραήλ οι «Maccabi Fanatics» “θα έρθουν στο Bloomfield Stadium για να ζητωκραυγάζουν απ’ έξω”), προέτρεψαν την διοίκηση να κάνει… πίσω αναφορικά με την απομάκρυνση οπαδών της Μακάμπι -λόγω πυρσών και φωτοβολίδων σε παλαιότερο ματς- ώστε τελικά να βρεθούν μέσα στο γήπεδο απέναντι στον Άρη ενώ έκανε κάλεσμα για το παιχνίδι που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

“Η πλευρά του συλλόγου δεν έχει καμία πραγματική κατανόηση της σημασίας του κοινού, ψάχνει για ένα διαφορετικό στυλ φιλάθλων. Δεν θα δεχτούμε τις διώξεις των μελών μας. Να καταλάβουν στην διοίκηση του συλλόγου ότι δεν είναι δουλειά τους να κρατούν μακριά τους οπαδούς. Ελπίζουμε η απόφαση της διοίκησης να αλλάξει μέχρι την Πέμπτη. Ας επευφημήσουμε την ομάδα! Ελευθερία στους οπαδούς.

Σημαντικό σημείο: Τα μέλη της οργάνωσης δεν αποβλήθηκαν για ρίψη αντικειμένων”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, με τους «Maccabi Fanatics» να κάνουν κάλεσμα για τον δεύτερο αγώνα με τον Άρη: “Όλοι στη Θεσσαλονίκη!”. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button