Ποδόσφαιρο

Η αναγνώριση του Κουκ και από τους φίλους του Παναθηναϊκού (photo)

Μια ακόμη αναφορά από την οικογένεια του Παναθηναϊκού προς τον θρυλικό Κουκ δείχνει τον σεβασμό των ομάδων για τον ξεχωριστό οπαδό του Άρη.

Συγκεκριμένα αναρτήθηκε μια φωτογραφία του Κουκ από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στο Παλέ το 2017.

Διαβάστε το μήνυμα:

«Ο Old School οπαδισμός, είναι από σήμερα φτωχότερος.
Καλό ταξίδι “Κουκ”.
Η φωτογραφία είναι από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Αλεξάνδρειο, το 2017. Τότε, έλαβε χώρα ένα από τα πιο όμορφα περιστατικά που έχουμε δει στα ελληνικά γήπεδα τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, όταν το ιστορικό μέλος της Θύρας 13, “Ντόκεν”, χτύπησε στην εξέδρα που βρίσκονταν οι «πράσινοι», ο “Kουκ” πέρασε μέσα από τις «νεκρές» ζώνες του γηπέδου και έσπευσε να μάθει για την υγεία του πρώτου.
Έτσι, οι δύο οπαδοί χάρισαν το κορυφαίο “κλικ” της βραδιάς στο Nick Galis Hall, αποδεικνύοντας πως το οπαδικό κίνημα δεν έχει να κάνει με τις καταστροφές, την ανταλλαγή φωτοβολίδων και τα υβριστικά συνθήματα. Είναι κάτι πολύ πιο πάνω από αυτό…».

Δείτε την δημοσίευση:

 

View this post on Instagram

 

Ο Old School οπαδισμός, είναι από σήμερα φτωχότερος. Καλό ταξίδι “Κουκ”. . Η φωτογραφία είναι από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Αλεξάνδρειο, το 2017. Τότε, έλαβε χώρα ένα από τα πιο όμορφα περιστατικά που έχουμε δει στα ελληνικά γήπεδα τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, όταν το ιστορικό μέλος της Θύρας 13, “Ντόκεν”, χτύπησε στην εξέδρα που βρίσκονταν οι «πράσινοι», ο “Kουκ” πέρασε μέσα από τις «νεκρές» ζώνες του γηπέδου και έσπευσε να μάθει για την υγεία του πρώτου. Έτσι, οι δύο οπαδοί χάρισαν το κορυφαίο “κλικ” της βραδιάς στο Nick Galis Hall, αποδεικνύοντας πως το οπαδικό κίνημα δεν έχει να κάνει με τις καταστροφές, την ανταλλαγή φωτοβολίδων και τα υβριστικά συνθήματα. Είναι κάτι πολύ πιο πάνω από αυτό…

A post shared by PAOnea.gr (@paoneagr) on

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button