Ποδόσφαιρο

Η “ακτινογραφία” των 388′ του Ντιόπ…

Τα όσα (δεν) έκανε

Ο Ντιόπ, παλαιότερα, θεωρήθηκε μεγάλο και ως εκ τούτου υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες γι’ αυτόν όταν αποκτήθηκε από την Λυών. Ωστόσο, ο Σενεγαλέζος δεν θα μακροημερεύσει στον Άρη αφού θα ολοκληρωθεί η συνεργασία μαζί του. Η γενικότερη παρουσία του στους “κίτρινους” δεν ικανοποίησε. Σχετικά με όσα έκανε εντός των τεσσάρων γραμμών, ακολουθούν κάποιοι αριθμοί που αν μη τι άλλο δείχνουν πως ο Ντιόπ ήταν πολύ… μακριά από όσα υπήρχαν στο μυαλό όταν ντυνόταν στα κιτρινόμαυρα. 

Στα 388 λεπτά που αγωνίστηκε με την φανέλα των “κιτρίνων” στο πρωτάθλημα, είχε πολύ “φτωχά” νούμερα και ουσιαστικά σε κανένα σημείο του πρώτου γύρου δεν φάνηκε να “ανεβάζει” στροφές. Έχουμε και λέμε… Ο Ντιόπ έπαιξε σε 10 αγώνες και στα τρία ματς ήταν βασικός. Είχε 21 πάσες αλλά και 21 λάθη. Πολύ μικρός ήταν ο αριθμός των κλεψιμάτων που έκανε.

Δεν “έδωσε”… σχεδόν τίποτα στον συγκεκριμένο τομέα, έχοντας 7 κλεψίματα σε 10 αγώνες. Στις επεμβάσεις ήταν στο… μηδέν ενώ είχε μόλις δύο γεμίσματα και το ένα ήταν εύστοχο (1/2). Ακόμη, ο Ντιόπ δεν μπόρεσε να είναι “απειλητικός” και έκανε μόνο μια τελική προσπάθεια, στα παιχνίδια που αγωνίστηκε. Σχετικά με το UEFA Conference League, έπαιξε μια φορά βασικός στις τέσσερις συμμετοχές που είχε. Ήταν το 1-2 κόντρα στη Γκόμελ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button