Ποδόσφαιρο

Η ΑΕ Λεμεσού η μόνη ομάδα απέναντι στις αλλαγές στην κάρτα φιλάθλου

Ότι η προσεχής αντίπαλος του Άρη στο Europa League, ΑΕ Λεμεσού είναι η μόνη ουσιαστικά ομάδα που αντιστέκεται σε ότι γίνεται με την κάρτα φιλάθλου αναφέρουν δημοσιεύματα στην Κύπρο:

Αναλυτικά όσα γράφτηκαν στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» της Κύπρου (έκδοση Κυριακής 23/6):

Οι αλλαγές στο νομοσχέδιο για την κάρτα φιλάθλου βρίσκονται ήδη στη Νομική Υπηρεσία του κράτους με στόχο να ψηφιστούν από τη Βουλή πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές στις 19 Ιουλίου…

Διαβάζοντας προσεκτικά τις αλλαγές, έχω την εντύπωση ότι όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι, πλην των οργανωμένων.

Εντάξει, τα σωματεία θα έχουν μερικώς τον έλεγχο της κάρτας την οποία θα εκδίδουν. Έλεγχο όμως θα έχει ανά πάσα στιγμή και η Αστυνομία, η οποία θα έχει, όπως και σήμερα, την ευχέρεια να εισέρχεται στα αρχεία χωρίς την άδεια κανενός για να ασκεί έλεγχο, να ανακαλύπτει και να τιμωρεί τους ταραξίες.

Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι όλα τα σωματεία, πλην της ΑΕΛ, συμφώνησαν στις αλλαγές και στη διατήρηση της Αστυνομίας μέσα στο κόλπο. Βλέπετε, οι περισσότεροι παράγοντες, έστω κι αν δεν βγαίνουν να το πουν ανοικτά, ξέρουν πολύ καλά σε ποια κατάσταση θα επιστρέψουμε αν η Αστυνομία δεν ασκεί ελεύθερα τον έλεγχο.

Πάντως, όπως και να έχουν τα πράγματα, είμαι περίεργος να δω ποια στάση θα τηρήσουν οι οργανωμένοι οπαδοί στις δραματικές εκκλήσεις των σωματείων για την επιστροφή τους.

Κατά τ’ άλλα, καμία βελτίωση δεν έγινε στα γήπεδα ώστε να καταστούν πιο ανθρώπινα, ενώ το Μακάρειο, στο οποίο θα αγωνίζονται Δόξα και Ολυμπιακός, υπάρχει η απαγόρευση της Αστυνομίας με την ακαταλληλότητα των κερκίδων και η Ομόνοια δεν παίζει στο εν λόγω γήπεδο αν δεν υπάρξουν εγγυήσεις από την ΚΟΠ…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button