Ποδόσφαιρο

Η ΑΕΚ… σπρώχνει στην πόρτα της εξόδου τον Μπακάκη

Ο αποκλεισμός από τη Βελέζ Μόσταρ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με αποχωρήσεις στην ΑΕΚ. Λίγες μέρες οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου “κλείδωσαν” για μία ώρα τους παίκτες στα Σπάτα και τους διεμήνυσαν πως “όποιος δεν μπορεί να μας το πει”.

Έπειτα ακολούθησε η ενημέρωσε σε Έλντερ Λόπες και Όλεγκ Νταντσένκο πως δεν υπολογίζονται και να ψάξουν να βρουν ομάδα. Στη συνέχεια σειρά πήρε ο Μιχάλης Μπακάκης στον οποίο έχουν στείλει το μήνυμα πως “αν φέρεις πρόταση που να συμφέρει το σύλλογο και εσένα μπορείς να φύγεις”.

Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα για τον Έλληνα δεξιό μπακ έχουν ως εξής: Η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει είναι η Γκόρνικ Ζάμπρζε. Ωστόσο υπάρχει διαφορά 75.000 ευρώ μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της πολωνικής ομάδας.

Ο Μιχάλης Μπακάκης βάζει στην τσέπη του κάθε χρόνο το ποσό των 300.000 ευρώ από την ΑΕΚ και οι Πολωνοί του προσφέρουν μόλις 225.000 ευρώ. Σίγουρα η περίπτωσή του θα απασχολήσει τις επόμενες μέρες και μένει να δούμε αν η Γκόρνικ μπορεί ή αν θέλει να φτάσει αυτό το ποσό για να τον κάνει δικό της.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button