Διεθνή

Ηχογραφημένα συνθήματα θα ακούγονται στα άδεια γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ

H Πρέμιερ Λιγκ αρχίζει ξανά στις 17 Ιουνίου με τα παιχνίδια να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, αλλά με ηχογραφημένα συνθήματα να ακούγονται στα γήπεδα.

Οι Άγγλοι μπαίνουν πια στην τελική ευθεία πριν από την επανέναρξη του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, το οποίο είχε διακοπεί πριν από τρεις μήνες εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Φυσικά, οι οπαδοί δεν θα μπορούν να είναι στα γήπεδο ή τουλάχιστον δεν θα βρίσκονται εκεί ως φυσική παρουσία. Θα είναι, όμως, εκεί η… φωνή τους. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, η Πρέμιερ Λιγκ συναίνεσε ώστε ηχογραφημένα συνθήματα να ακούγονται σε συγκεκριμένες στιγμές του παιχνιδιού: στη σέντρα της αναμέτρησης, στα γκολ της γηπεδούχου ομάδας, στις αλλαγές, στο ημίχρονο και όταν υπάρχει καθυστέρηση λόγω χρήσης του VAR.

Επιπλέον, θα δίνεται η δυνατότητα στους τηλεθεατές να παρακολουθούν τα παιχνίδια με ήχο πλήθους, ο οποίος θα παρέχεται μέσω του παιχνιδιού FIFA 20.

Επίσης, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, οι ομάδες θα μπορούν να τοποθετήσουν περισσότερες οθόνες, όπου θα συνδέονται 25 φίλαθλοι μέσω βιντεοκλήσης. Ο ήχος δεν θα αναπαράγεται στο γήπεδο, αλλά οι παίκτες θα μπορούν τους θεατές να χειροκροτούν για τις προσπάθειες τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button