Ποδόσφαιρο

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ δε θέλει τσίγκινα πρωταθλήματα»

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, μέσω βιντεοκλήσης, παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του Σ.Φ. ΑΕΚ Μυτιλήνης.

Ο 56χρονος ήταν προσκεκλημένος στην εκδήλωση και μίλησε για τους στόχους της «Ένωσης», για το ότι δε θέλει πρωταθλήματα διά της πλαγίας και για τη στήριξή του στις ελληνικές ομάδες και στους ερασιτεχνικούς συλλόγους.

Αναλυτικά: “Η ΑΕΚάρα πρέπει να κάνει αυτά που πρέπει για να μπορέσει να κόψει το νήμα. Θα είμαστε μονομάχοι και μονομάχοι μάγκες, μέχρι τελευταία στιγμή. Η πορεία μας είναι μέσα από μια μεγάλη Ιδέα, την ΑΕΚάρα μας, η οποία έχει πράγματα μοναδικά τα οποία δεν τα έχουν οι άλλες ομάδες.

Οι άλλες ομάδες έχουν ποδοσφαιρική ιστορία, πρωταθλήματα.. Αλλά την ιστορία της ΑΕΚ την πολιτιστική, την ψυχή της ΑΕΚ, το να ξέρεις να ξεκινάς κάτι από το μηδέν, να ξανασηκώνεσαι και να κάνεις πορεία κατάκτησης και να μοιράζεσαι με τον χριστιανισμό τα ίδια σύμβολα. Αυτά είναι μοναδικά και αυτά είναι τα ατού μας.

Είμαστε μπροστάρηδες σε όλα. Είδαμε ότι η ΑΕΚ στηρίζει και σηκώνει και τι δέκα ομάδες διότι η ΑΕΚ θέλει χρήματα καθαρά, δεν θέλει τσίγκινα πρωταθλήματα και δια της πλαγιάς. Στηρίζουμε το ελληνικό πρωτάθλημα, τις μικρές ομάδες και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με ευ αγωνίζεσθαι έχοντας στο μυαλό μας  τα ιδεώδη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ονειρευόμαστε τα νέα παιδιά να είναι στον αθλητισμό. Εμείς ονειρευόμαστε μέσα από το ευ αγωνίζεσθαι. Να αγαπάτε την ΑΕΚ και τα νέα παιδιά να οραματίζονται τον αθλητισμό, την ομαδάρα μας και τις κατακτήσεις μας. Ζήτω η ΑΕΚ”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button