Ποδόσφαιρο

Ζητάει ομαδικές προπονήσεις η Σούπερ Λιγκ 2 – Τάση για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

Νέα δεδομένα στην κατηγορία. Κλίμα υπέρ της συνέχισης και ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος. Το κόστος του υγειονομικού πρωτόκολλου

Στα χνάρια της Σούπερ Λιγκ φαίνεται ότι βαδίζει και η Σούπερ Λιγκ 2 και, όπως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή, το πιο πιθανό είναι το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί κανονικά, αν και το κλίμα ήταν αρνητικό, μέχρι σήμερα.

Το διοικητικό συμβούλιο της μικρής λίγκας συνεδρίασε την Τρίτη 19/5 και αφενός αποφάσισε, ομόφωνα, να ζητήσει από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη να επιτραπούν οι ομαδικές προπονήσεις, αφετέρου εξέτασε το κόστος του υγειονομικού πρωτοκόλλου που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ομάδες.

Όπως ειπώθηκε, υπολογίζεται ότι τα τεστ για κάθε ομάδα αναμένεται να κοστίσουν περίπου 2.000 – 2.500 ευρώ για όλα τα μέλη. Το συγκεκριμένο ποσό ωστόσο, θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό των τεστ που θα γίνουν, τα οποία θα είναι περισσότερα σε περίπτωση που υπάρξει κρούσμα κορωνοϊού. Και περισσότερα τεστ συνεπάγεται περισσότερα χρήματα την ώρα που τα οικονομικά της κατηγορίας είναι σε κακή κατάσταση.

Η σκέψη που υπάρχει, αν το πρωτάθλημα συνεχιστεί τελικά, είναι η σέντρα να γίνει στις 12 ή στις 18/6 γα να διεξαχθούν οι δύο αγωνιστικές που απομένουν και οι 10 αγωνιστικές των πλέι οφ.

Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι ότι θα ακολουθήσουν συναντήσεις με ΠΣΑΠ και ΕΠΟ

Η ανακοίνωση της μικρής λίγκας:

«Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε από τις 12 ΠΑΕ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, αποφασίστηκε ομόφωνα:

Να σταλεί αίτημα για ομαδικές προπονήσεις στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς και αιτήματα για συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης με τον ΠΣΑΠ και την ΕΠΟ για τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων και την επίλυση διαδικαστικών θεμάτων σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button