Ερασιτέχνης

Ζησιόπουλος: “Πήγαμε πολύ καλά αν και περιμέναμε ένα μετάλλιο”

Ο Θανάσης Ζησιόπουλος, έφορους της άρσης βαρών φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «ο ερασιτέχνης έχει φωνή» με την Ελένη Γρηγοράκη.

Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Είχαμε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Πολύ θετικό το πρόσημο. Πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια.

Πήγαμε πολύ καλά αν και περιμέναμε ένα μεταλλείο. Οι ιατρικοί λόγοι μας το απαγόρεψαν, δεν μπορέσαμε να αγωνιστούμε. Η Μαρία Παντακίδου με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Η Παναγιώτα Βαρδάσκα στην 5η θέση. Ο Θανάσης Τσαπρατσής στους άνδρες στην δωδέκατη θέση και πάλι ένα νέο παιδί 19 χρονών, ο Τάσος Αναγνώστου, στη 7η θέση στην κατηγορία βαρέων βαρών.

Πολύ καλά ήταν. Από τα δέκα άτομα που συμμετείχαν στους αγώνες οι τέσσερις καταφέραν να περάσουν από το περιφερειακό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι θέσεις είναι αρκετά αξιοπρεπείς.

Τώρα μετά περιμένουμε προκήρυξη για το αερινό διασυλλογικό πρωτάθλημα (στην αρχή περιφερειακό και μετά πανελλήνιο). Ήμαστε πολύ πιο αισιόδοξοι. Θα έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας. Πιστεύω θα τα πάμε πολύ καλύτερα τα πράγματα και θα έχουμε μεγαλύτερη εκπροσώπηση. Που ήδη έχουμε μεγάλη εκπροσώπηση.

Για το δυναμικό

Το δυναμικό αποκλειστικά για άρση βαρών είναι στα 14 άτομα. Για αρχή είμαστε πολύ καλά. Συνεργαζόμαστε και με το crossfit. Εν δυνάμει έχουμε πάνω από 30 αθλητές.

Για τα μελλοντικά σχέδια

Ετοιμάζουμε και κάτι άλλο. Δευτέρα θα βγει το δελτίο τύπου από το ΑΣ Άρη.

Πέρυσι περίπου τέτοια εποχή είχαμε κάνει ένα διαγωνισμό και όλα τα έσοδα (συνεισφορά αθλητών και προπονητών, παράλληλα είχαμε και κάποιους χορηγούς οι οποίοι πρόσφεραν κάποια δώρα) οπότε ότι ποσο συγκεντώσαμε δόθηκε στην Λάμψη, το σύλλογο γονέων και παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες. Είχαμε και τον εκπρόσωπο της Λαμψης, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ποιο ακριβώς είναι το έργο και οι πράξεις της Λάμψης. Το ίδιο θα κάνουμε και φέτος .

Φέτος θα είναι διαφορετικά θα έχουμε αγώνες άρση βαρών, crossfit, θα έχουμε και γυναικες που δεν είχαμε πέρυσι περισσότερους χορηγούς. Έχουμε και τελικό έκπληξη αλλά είναι ένας τελικός, με μικρότερο αριθμό διαγωνιζομένων, αντίστοιχος των ΗΠΑ. Θα μπλέξουμε διάφορα στοιχεία μέσα. Θα γίνει σε εμάς στο προπονητήριο και θα μας βοηθήσουν τα παιδιά του κολυμβητικού

Μπλέκουμε crossfit άρση βαρών ενόργανη και κολύμβηση.

Θα ανακοινωθεί σε όλους τους συμμετέχοντες την ίδια ημερομηνία. Επειδή στο crossfit εκπαιδευόμαστε για το αναπάντεχο. Θέλουμε να δώσουμε ένα αναπάντεχο στοιχείο.

Θα έχουμε νεότερα, θα έχουμε φωτογραφικό υλικό και βίντεο. Τα πάντα.

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15/12) και την Κυριακή (16/12) από πρωϊνή μέχρι απογευματινή ώρα. Στο περίπου από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ. ή 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Αν κάποιος γονιός θέλει να τους βρει

Το προπονητήριο βρίσκεται στην θύρα 2 στην Παπαναστασίου. Οι ώρες που δουλεύουν τα παιδιά είναι μεταξύ καθημερινά 5-6 μ.μ. και το Σάββατο 11 π.μ.-12 μ.μ. Αλλιώς στα γραφεία του ΑΣ.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button