Μπάσκετ

Ζεϊμπέκης: “Τα προβλήματα που έχει ο Άρης άμα τα είχε άλλη ομάδα θα είχε διαλυθεί. Τεράστια δύναμη ο κόσμος του”

Ο Νίκος Ζεϊμπέκης πρώην αθλητής αλλά και παράγοντας του Άρη και νυν δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή
αθλητικό X-PRESS.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Ήμουν τυχερός που υπήρξα συμπαίκτης του Γκάλη και του Γιαννάκη αλλά άτυχος γιατί δεν μπόρεσα να παίξω περισσότερο από αυτό που έπαιξα λόγω των δύο αυτών «Θρύλων». Η κάθε μας προπόνηση ήταν σαν τελικός Ευρώπης, όταν μαρκάρεις τον Νίκο Γκάλη και σε μαρκάρει ο Γιαννάκης δεν μπορείς να το δεις αλλιώς.

Στο αν οι προπονήσεις γίνονταν κάτω από την θύρα 1 είπε:

Όχι δεν τις κάναμε εκεί, εγώ πρόλαβα προπονήσεις κάτω από την θύρα 1 με τον Ίπκοβιτς την πρώτη χρονιά που ήμουν 14-15 χρονών, μας είχε πάρει εμένα και τον Μιχάλη Ρωμανίδη από τους μικρούς για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα αλλά μιλάμε για το 1980. Οι προπονήσεις τότε ήταν ανοικτές στον κόσμο, κάθε μέρα είχαμε από 500 άτομα στο Παλέ.

Στο αν πιστεύει ότι μπορούν να ξαναέρθουν αυτές τις μέρες είπε:

Ο κόσμος έχει δίψα για μπάσκετ και όρεξη για αθλητισμό γενικότερα, πιστεύω υπάρχουν καλοί παίκτες όχι φυσικά βεληνεκούς Γκάλη-Γιαννάκη αλλά καλοί παίκτες γενικά.

Ήρθε για παράδειγμα όπως είδαμε ο Αντεντοκούνμπο και γέμισε το Παλέ μόνο για τον Γιάννη, ο κόσμος θέλει, τα παιδιά διψούν, ήθελαν να δουν τον Διαμαντίδη που έφυγε, θέλουν να δουν τον Σπανούλη που παίζει τώρα, τον Πρίντεζη και τον Αντεντοκούνμπο, δηλαδή τα παιδιά έχουν οράματα και δίψα. Απλώς το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη έχει «πέσει» μπασκετικά και δεν υπάρχουν τα «μεγάλα» ονόματα να προσελκύσουν τον κόσμο.

Για την επιστροφή του Γιαννάκη στον Άρη είπε:

Στην δύσκολη στιγμή που βρίσκεται η ομάδα, βασικά ο κ. Λάσκαρης και εύχομαι να λυθεί γρήγορα, πιστεύω άμα δεν ήταν ο κόσμος δεν νομίζω να ο Παναγιώτης Γιαννάκης να έβαζε τα «στήθια» του μπροστά, πολύ δύσκολο μου ακούγεται.

Άμα γνωρίζει για το μέγεθος του προβλήματος είπε:

Εντάξει μαθαίνω αλλά γνώμη δεν μπορώ να εκφέρω για αυτά. Είναι πληροφορίες που μαθαίνω από κάποιους ανθρώπους, εύχομαι να λυθεί γρήγορα για το καλό όλων της ομάδας, του κ. Λάσκαρη, των παικτών και του προπονητή για να μπορέσει να δουλέψει καλύτερα, γιατί και αυτός κάνει κάποιες κινήσεις για να κρατηθεί η ομάδα και να λειτουργήσει.

Άμα ο κ. Λάσκαρης δεν είχε κάνει την κίνηση να φέρει τον Γιαννάκη η ομάδα θα είχε πρόβλημα, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να λύσει το πρόβλημα του γρήγορα γιατί και ο Γιαννάκης δεν ξέρω πόσο θα μπορεί να κάνει υπομονή. Μην ξεχνάμε και το «No Pay, no Play». Μην ξεχνάμε ότι αυτό έχει ημερομηνία λήξης δεν κρατήσει για 2-3 χρόνια και ο

Παναγιώτης πιστεύω υπέγραψε γιατί  υπέγραψε για 1 χρόνο. Πιστεύω ότι άμα λυθεί το πρόβλημα την επόμενη μέρα κιόλα θα υπογράψει μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο.

Για τον Νίκο Γκάλη και το Hall Of Fame είπε:

Συγκινήθηκα πολύ για τον Νίκο, εντάξει είναι και λογικό όταν έναν άνθρωπο τον γνωρίζεις, τον έχεις ζήσει και γενικά όταν είσαι και αθλητής αυτές τις στιγμές τις καταλαβαίνεις περισσότερο. Δεν είναι εύκολο αν και το κάνουν οι «μεγάλοι» παίκτες να φαίνονται εύκολο, μόνο ο Γκάλης και ο Γιαννάκης ξέρουν τι θυσίες έχουν κάνει για να πετύχουν ότι πέτυχαν.

Όσο για το μήνυμα του στον κόσμο του Άρη είπε:

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο του Άρη, που παρά τα τόσα προβλήματα και τις τόσο αντίξοες συνθήκες που περνάει ο σύλλογος, συνεχίζει να είναι εκεί, να βοηθάει εθελοντικά, συμπαραστέκεται με εισιτήρια-διαρκείας, είμαστε κάτι το αξιοπερίεργο και το αξιοθαύμαστο. Αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα μας οποιαδήποτε άλλη ομάδα και περνούσε τα ίδια θα είχε διαλυθεί το λέω και το πιστεύω αυτό.

Για το ποδοσφαιρικό Άρη είπε:

Φέτος πιστεύω θα είμαστε πιο «υγιείς», έτοιμη και δεμένη ομάδα από πέρσι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button