Ποδόσφαιρο

“Ζεσταίνεται” ο Ενκουλού – Εκτός με ίωση ο Πάλμα

Η ΠΑΕ Άρης δημοσίευσε τα νέα της σημερινής προπόνησης των “κιτρινόμαυρων” με τον Λουίς Πάλμα να απουσιάζει λόγω ίωσης και τον Νικολάς Ενκουλού να ξεκινά προς την επιστροφή του στη δράση.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (08/01, 19:00), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League. 

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ασκήσεις τεχνικής και τελειώματα φάσεων).

Σε ό,τι αφορά τον Λουίς Πάλμα, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, ο 22χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Νικολάς Ενκουλού, από την πλευρά του, ξεκίνησε το τρέξιμο.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button