Ποδόσφαιρο

Ζαραδούκας: “Καλύτερη εμπειρία της καριέρας μου ο Άρης, αδιαμφισβήτητη η ποιότητα του Φετφατζίδη”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Ζαραδούκας, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για την εμπειρία του από τον Άρη:

Ο δανεισμός μου ήταν η καλύτερη εμπειρία για μένα. Αποδείχτηκε ότι ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και ο κόσμος του είναι πολύ δυνατός. Ας μην ξεχνάμε τις δύσκολες καταστάσεις που υπήρχαν και πως κατάφερε τελικά να σωθεί η ομάδα.

-Για το παιχνίδι που ξεχωρίζει από την εποχή που ήταν στον Άρη:

Το ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ ξεχωρίζω περισσότερο από όλα τα παιχνίδια στην καριέρα μου.

-Για τον Άρη τώρα:

Ήταν στενάχωρο γιατί έβλεπα ότι πάλευε ο Άρης και είχε πολλές αδικίες. Με νύχια και με δόντια κατάφεραν να παλέψουν. Αυτό που βλέπω είναι ότι ο Άρης έλειψε αυτά τα χρόνια. Το ποδόσφαιρο θέλει να έχει τέτοιες ομάδες στην Α’ κατηγορία.

-Για την κρίση που περνάει η ομάδα:

Ο Άρης έχει διακρίσεις και οι απαιτήσεις είναι πολλές. Ο κόσμος περίμενε τόσα χρόνια και ανυπομονεί. Είναι ένα καλό ρόστερ. Μην ξεχνάμε ότι είναι μια καινούρια ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν. Οι μεταγραφές ήταν πολλές και είναι φυσιολογικό να κάνει μία κοιλιά. Ο κόσμος είδε ότι μπορεί η ομάδα και θέλει το κάτι παραπάνω.

-Για το αν μπορεί να πάει Ευρώπη:

Από τη στιγμή που βλέπω κινήσεις από την ομάδα πιστεύω ότι θα καταφέρει να πάει Ευρώπη.

-Για τον Τόνσο:

Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, έχει πολλά προσόντα και ταιριάζει στον Άρη. Στη δύσκολη στιγμή θα είναι εκείνος που θα πάρει το ρίσκο, θα πρωταγωνιστήσει και θα βάλει το γκολ.

-Για τον Φετφατζίδη:

Δεν έχει κανείς αμφιβολία για το προσόντα του. Αν ο Άρης καταφέρει να τον κάνει δικό του θα είναι και ένα καλό ριστάρτ για την καριέρα του. Ο ένας θα βοηθήσει τον άλλον. Έλειπε από την ελληνική πραγματικότητα και γύρισε σε μία δύσκολη στιγμή του Ολυμπιακού, απλώς δεν έχει καταφέρει να δείξει αυτό που θέλει.

-Για τον τραυματισμό του:

Στα 26 μου έπαθα ρίξη  χιαστού και ήμουν στην Εθνική και θα πήγαινα στο Euro. Ήμουν στα Γιάννενα τότε. Είναι ένας πολύ δύσκολος τραυματισμός. Βέβαια έχει προχωρήσει πολύ η τεχνολογία, αλλά παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Το θέμα είναι πως θα το διαχειριστεί ο κάθε παίκτης. Στους τρεις μήνες είσαι καλά αλλά δεν είσαι ποτέ έτοιμος. Χρειάζεται ψυχικά αποθέματα και στήριξη από την ομάδα και την οικογένεια του παίκτη.

-Για τους παίκτες που ξεχώρισε από τον Άρη:

Δεν ξεχωρίζω κανέναν γιατί μου αρέσει το σύνολο του Άρη, ήδη από την αρχή της χρονιάς.

-Για τον Παντελίδη:

Είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Δουλεύει 24 ώρες και είναι νικητής γιατί δουλεύει την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή. Θα κάνει τα πάντα για να γυρίσει την κατάσταση. Ο Άρης κουβαλάει κόσμο και ιστορία. Έχει απαιτήσεις. Νομίζω ότι έχει τον τρόπο και θα τον βρει να διαχειριστεί την κατάσταση αυτή. Τον πιστεύω πολύ ως προπονητή και πιστεύω ότι θα δείξει. Δεν τον αμφισβητώ σε κάτι.

-Για τα επαγγελματικά του σχέδια τώρα:

Έχω ανοίξει ένα ξενοδοχεία σκύλων και γάτων στην Αθήνα, στο Κοροπί.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button