Ποδόσφαιρο

Ζήτησε… μεταγραφές ο Φερέιρα – Οι δηλώσεις του μετά το ΠΑΟΚ – Άρης

Ο Αμπέλ Φερέιρα στάθηκε στο γεγονός πως δεν είναι ευχαριστημένος με την 2η θέση, ζήτησε ποιοτική ενίσχυση για τον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τόνισε πως βάζει ψηλά τον πήχη, γι΄ αυτό και αποφάσισε με τον Ιβάν Σαββίδη τον Ιανουάριο να μη φύγει από την Τούμπα. 

«Δεν είμαι ευχαριστημένος με την 2η θέση. Ηρθα εδώ για να κερδίσω, άφησα την οικογένειά μου για να κερδίσω και να κατακτήσω τίτλους. Ξέρω την αξία μου και που θέλω να φτάσω, αλλά και την αξία και τη δυναμική του ΠΑΟΚ. Δεν ήρθα εδώ για να περάσω τον χρόνο μου. Οποιος φοράει αυτή τη φανέλα πρέπει να θέλει να κερδίσει. Κι εγώ ήρθα εδώ για να κερδίσω. Μην ξεχνάμε ότι λίγο μετά που ήρθα ο ΠΑΟΚ είχε μια πρόταση διπλάσιας αξίας για να με παραχωρήσει αλλά δεν ήθελα να φύγω. Το ίδιο συνέβη και τον Ιανουάριο και μαζί με τον κ.Σαββίδη η απόφαση ήταν να μείνω για να κατακτήσω τίτλους. Ηρθα για να κάνω κάτι που ο ΠΑΟΚ δεν έχει πετύχει ποτέ. Μου λείπει η οικογένειά μου και δεν ήρθα εδώ να περάσω τον χρόνο μου, αλλιώς καλύτερα να κάτσω στο σπίτι μου στην Πορτογαλία μαζί τους» τόνισε ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στάθηκε και στις συζητήσεις του με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας «Εχω μιλήσει με τον Ρέμπε, η διοίκηση γνωρίζει τις θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και πως πρέπει να γίνει γρήγορα. Θέλω να είναι ποιοτικές οι κινήσεις και να γίνουν γρήγορα. Η διαδικασία και οι συζητήσεις που είχα όταν ήρθα απο την Μπράγκα είναι ίδιες με αυτές που έκανα τώρα».

O Πορτογάλος προπονητής μίλησε και για το πόσο επηρεάστηκε ο ΠΑΟΚ μετά το -7:  «Σκεφτείτε πως από τότε που πήραμε πίσω τους 7 βαθμούς άλλαξε η εικόνα της ομάδας. Ποτέ δεν θα μπορέσουν να μας δώσουν πίσω εκείνα που μας πήραν, δεν είναι μόνο οι 7 βαθμοί, είναι κάτι πιο βαθύ. Είναι διαφορετικό να έχεις προβάδισμα στα πλέι οφ και διαφορετικό να μπαίνεις στα πλέι οφ όντας πίσω. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, καλύτερα και σε πολύ λίγο χρόνο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button