Ποδόσφαιρο

Ζήτησε μεταγραφές ο Δέλλας

Ο ΟΦΗ απόψε στις 18.30 φιλοξενεί την Athens Kallithea στο «Γεντί Κουλέ», με κόσμο στις εξέδρες και με το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε πλήρη λειτουργία. Ο Τραϊανός Δέλλας πρόσθεσε ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμη κάποιες μεταγραφές, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι αυτές θα γίνουν.

«H προετοιμασία πήγε πάρα πολύ καλά, τουλάχιστον στο κομμάτι όπου αφορά την Ολλανδία. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, όμως η προετοιμασία δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς μέχρι και μία εβδομάδα πριν το παιχνίδι θεωρείται προετοιμασία. Προσπαθούμε να βρούμε την ταυτότητα μας σαν ομάδα και τι θέλουμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Πολλά πράγματα που έχουμε δουλέψει στα φιλικά προετοιμασίας βγαίνουν σιγά-σιγά και αυτό θα επιδιώξουμε και στα υπόλοιπα φιλικά προκειμένου να είμαστε έτοιμοι και να είμαστε ανταγωνιστικοί από την αρχή.

Το έχω ξαναπεί ότι λείπουν κάποια κομμάτια, όμως είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος θα κάνει ότι πρέπει για να συμπληρωθούν αυτά τα κομμάτια. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Τους έχω πει ότι όλη αυτή την προσπάθεια και την ενέργεια που έχουν βγάλει, θα πρέπει να την «περάσουν» και στα παιχνίδια γιατί καλώς ή κακώς, αυτά είναι που μας δίνουν τα αποτελέσματα, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας» τόνισε ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button