Ποδόσφαιρο

Ζήνδρος: “Η Κυριακή θα είναι μία νέα αρχή για τον Άρη”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

-Για τον Άρη είπε:

Κάθε προσπάθεια κρίνεται από το αποτέλεσμα οπότε θέλει υπομονή, θέλει να δούμε τουλάχιστον τα τρία επόμενα παιχνίδια για να δούμε τι στόχο μπορούμε να βάλουμε σαν ομάδα.

-Για τον Ερέρα είπε:

Για το αν πρέπει να φύγει ο Ερέρα είμαι ακριβώς αντίθετος. Δεν νομίζω ότι έχει δείξει αυτό που θέλει να περάσει σαν φιλοσοφία. Αρκετούς από τους παίκτες τους έφερε με δική του εισήγηση. Τους ξέρει και δουλεύει μαζί τους. Είναι μία κοιλιά που κάναμε η οποία θα ξεπεραστεί. Είναι μία προσωρινή κρίση. Η ομάδα πρέπει να βρει τα πατήματα της και οι παίκτες να μπουν στις κατάλληλες θέσεις. Ο ίδιος θα διορθώσει τα πράγματα.

-Για το παιχνίδι της Κυριακής είπε:

Η Κυριακή θα είναι μία νέα αρχή για τον Άρη. Θα πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο και η ομάδα να δείξει αυτό που μας ενθουσίασε στην αρχή και μας έδωσε ελπίδες. Έχουμε παίκτες με ποιότητα. Οι λεπτομέρειες κρίνουν πολλές φορές ένα παιχνίδι. Από την εμπειρία μου το παιχνίδι κατοχής είναι ό,τι καλύτερο. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις τους κατάλληλους παίκτες και την ικανότητα. Όταν έχεις τη μπάλα δεν κινδυνεύεις.

-Για τους παίκτες είπε:

Ο προπονητής τους ξέρει και τους βλέπει κάθε μέρα. Αν ο ίδιος έχει κάνει αυτοκριτική στον εαυτό του αυτό είναι ενθαρρυντικό γιατί δεν είναι από αυτούς που λέει ότι τα ξέρει όλα, βλέπει που γίνονται λάθη.

-Για το Χαριλάου είπε:

Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να γεμίσει το γήπεδο την Κυριακή. Να δείξουμε ότι ο κόσμος είναι κοντά, βοηθάει την ομάδα και θέλει να δεις τους στόχους της.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button