ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Εύκολη νίκη για την Τσεχία του βασικού Μπράμπετς (3-1) επί της Πολωνίας

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τα προκριματικά οι Τσέχοι, καθώς επικράτησαν με 3-1 της Πολωνίας,, με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς να βγάζει όλο το 90ο λεπτό και να είναι από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου. Ο Νταμιάν Σιμάνσκι της ΑΕΚ που πέρασε στο ματς στο 77′ ως αλλαγή μείωσε το σκορ για τους Πολωνούς.

Η Τσεχία μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μέχρι το πρώτο πεντάλεπτο είχε προβάδισμα δύο γκολ. Συγκεκριμένα, μόλις στο πρώτο λεπτό του παιχνιδιού ο Κρέτσκι με κεφαλιά νίκησε τον Στζέζνι και έγραψε το 1-0, ενώ στο 3’ ήταν η σειρά του Κβανκάρα να νικήσει τον Πολωνό τερματοφύλακα και να κάνει το 2-0. Η Πολωνία στο 21’ βρέθηκε κοντά στο 2-1, όμως ο Παβλένκα είπε όχι στον Φρανκόφσκι, ενώ στο 36’ το σουτ του Ζιελίνσκι πέρασε λίγο άουτ.

Στο 41’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ακόμα μια καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, αλλα ο Παβλένκα μπλόκαρε το σουτ του Σιμάνσκι., ενώ στο 55’ ο Παβλένκα είπε όχι στην κεφαλιά του Λεβαντόφσκι. Στο 61’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Κβάντσαρα, όμως η προσπάθεια του δε βρήκε στόχο, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα η κατάληξη ήταν διαφορετική, καθώς ο Κούτστα νίκησε τον Στζέζνι για το 3-0. Στο 77’ η Τσεχία απείλησε με τον Χλόζιεκ, όμως ο Στζέζνι ήταν εκεί, ενώ στο 81’ ήταν η σειρά του Παβλένκα να πει όχι στον Λεβαντόφσκι. Το τελικό 3-1 ήρθε στο 87’ από τον Ντάμιαν Σιμάνσκι.

ΤΣΕΧΙΑ: Παβλένκα, Κρέτσκι, Μπράμπετς, Χόλες, Γιούρασεκ(88’ Ζέλενι), Σούτσεκ, Κραλ, Κουφάλ(71’ Ντουντέρα), Χλόζιεκ(88’ Τσέρνι), Κούτστα(71’ Μπάρακ), Κβάντσαρα(65’ Τσίτιλ)

ΠΟΛΩΝΙΑ: Στζέζνι, Κας(8’ Γκάμνι), Κίβιορ, Μπέντναρεκ, Φρανκόφσκι, Λινέτι(77΄Σιμάνσκι), Ζιελίνσκι, Μπίελικ(45’ Σβιντέρσκι), Σιμάνσκι(65’ Ζαλέβσκι), Κάρμποβνικ, Λεβαντόφσκι

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button