Ποδόσφαιρο

Εφιαλτική νύχτα στο Περιστέρι με παθητικό και επιρρεπή στα λάθη Άρη (video)

Ο τελευταίος αγώνας Ατρόμητου και Άρη στο Περιστέρι ήταν ακριβώς έναν χρόνο πριν (9 Δεκεμβρίου) με τους γηπεδούχους να κερδίζουν την τότε ομάδα του Σάββα Παντελίδη, που σήμερα είναι στον πάγκο της Αθηναϊκής ομάδας.

Ο Ατρόμητος έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, δεν άφησε στον Άρη χώρους, τον «έκλεισε» στο δικό του μισό του γηπέδου και παρότι είχε αρκετές κλασικές ευκαιρίες το ημίχρονο έληξε με σκορ 1-0 με γκολ του Σάκιτς στο 16′.

Στο δεύτερο μέρος οι «κίτρινοι» έγιναν πιο επιθετικοί, έχασαν πέναλτι με τον Γιουνές στο 56′ και το «πλήρωσαν» δεχόμενοι και δεύτερο γκολ, λίγα λεπτά αργότερα, στο 59′ με τον Κουλούρη, κάνοντας το 2-0.

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 και συνάμα να μπουν ξανά στο παιχνίδι με πλασέ του Κωνσταντινίδη στο 89ο λεπτό, όμως η συνέχεια του ματς εξελίχθηκε με απρόσμενο τρόπο.

Στο 91ο λεπτό, ενώ ο Άρης ήταν ψηλά οι «κυανόλευκοι» βγήκαν στην αντεπίθεση και μία κακή έξοδος του Κουέστα έφερε το 3ο γκολ του Ατρόμητου, πάλι με τον Κουλούρη, για το 3-1.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν τα παράτησαν -παρότι άργησαν- και στο 92′ δήλωσαν ξανά «παρών» με ένα πολύ όμορφο «σεντερφορίσιο» γκολ του Διαμαντόπουλου που έκανε το 3-2.

Το τελικό 4-2 για τον Ατρόμητο ήρθε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης (94′), μετά από σοβαρό αμυντικό λάθος των φιλοξενούμενων, που εκμεταλλεύτηκαν οι Κουλούρης και Ενσικουλού. Ο τελευταίος ήταν αυτός που με πλασέ «έγραψε» το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button