Ποδόσφαιρο

Ετοιμάζει Τετέι για βασικό ο Γιοβάνοβιτς απέναντι στη Λευκορωσία

Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της για την αυριανή αναμέτρηση (18/11, 21:45) με τη Λευκορωσία, όπου η ενδεκάδα της γαλανόλευκης αναμένεται να έχει κάποιες αλλαγές.

Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση (18/11, 21:45) με τη Λευκορωσία, η οποία θα διεξαχθεί στη ZTE Arena και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ολοκλήρωσε η Εθνική Ελλάδος το βράδυ της Δευτέρας, χωρίς να σημειωθεί κάποιο απρόοπτο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δούλεψε στις στατικές φάσεις στη σημερινή προπόνηση στο Ζάλαεγκερζεγκ.

Με αλλαγές στα πρόσωπα του βασικού σχήματος αναμένεται να παραταχθεί η επίσημη αγαπημένη.

Στο τέρμα θα παραμείνει ο Βλαχοδήμος, ενώ ο Ρέτσος αναμένεται να έχει στο πλευρό του έναν εκ των Κουλιεράκη ή Χατζηδιάκου.

Δεξιά ο Ρότα θα πάρει τη θέση του Βαγιαννίδη, με τον Τσιμίκα να παραμένει αριστερά. Ο Ζαφείρης εξέτισε την τιμωρία του και θα βρεθεί στα χαφ με τον Κουρμπέλη ή τον Μουζακίτη στο πλευρό του.

Βασικός θα είναι αυτήν τη φορά ο Τετέι, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τραυματία Βαγγέλη Παυλίδη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button