Ποδόσφαιρο

Εσύ θα προκριθείς! Άρης – Κόλος Κοβαλίβκα (21:00)

Ο Άρης αντιμετωπίζει στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League την Κόλος Κοβαλίβκα (21:00), σε μονό αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν με την κατάλληλη σοβαρότητα τον πρώτο ευρωπαϊκό τους αγώνα για την φετινή σεζόν, ασχέτως εάν η αντίπαλος του δεν είναι το… μεγαθήριο που ενδεχόμενα μπορεί να συναντούσαν.

Η ουκρανική ομάδα είναι ένας σύλλογος που διαθέτει ταλέντο, διάθεση και κυρίως κίνητρο για την πρόκριση και ο Άρης θα πρέπει να μην τους αφήσει… δευτερόλεπτο να μπορέσουν να κάνουν παιχνίδι.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, όμως υπάρχει το πλεονέκτημα της έδρας για την ομάδα του Άρη, καθώς σε σύγκριση με τους Ουκρανούς δεν έκανε ταξίδι, ενώ φυσικά γνωρίζει και πολύ καλύτερα τα πλεονεκτήματα του αγωνιστικού χώρου αλλά και τα μειονεκτήματα.

O αγώνας θα μεταδοθεί Live (πατήστε εδώ) από το Yellow Radio 101,7 με τον Δημήτρη Οσσανλή να βρίσκεται στο γήπεδο μέσα από τα «μάτια» του να μεταφέρει την προσδοκώμενη πρόκριση στον Άρη.

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Boucher, Ganea, Cristian Lopez, Jeggo, Sakic, Bruno Gama, Bertoglio, Mancini, Datkovic, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Σενγκιέργκης.

Οι διαιτητές:

Πρώτος διαιτητής ορίστηκε ο Λιονέλ Τσούντι, βοηθοί του οι Μάτιας Σμπρίσα και Πασκάλ Χιρζέλ, ενώ 4ος θα είναι ο Αλεσσάντρο Ντούντιτς, όλοι προερχόμενοι από την χώρα της Ελβετίας.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο Λιονέλ Τσούντι που θα «σφυρίξει» το Άρης – Κόλος Κοβαλίβκα!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button