Ποδόσφαιρο

Εσωτερικής κ’ εξωτερικής κατανάλωσης η μεταγραφή Βέλεθ

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοιχθεί στους φίλους του Άρη γύρω από την ελεύθερη μεταγραφή του Φραν Βέλεθ στον Παναθηναϊκό και για την στιγμή που ανακοινώθηκε.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε, είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν φέρθηκε σωστά. Όχι τόσο στον Άρη, που και εκεί προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα ενόψει πλέι-οφ αλλά τόσο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, που τον βάζει σε ένα.. τρυπάκι να αποδείξει τον επαγγελματισμό του.

Βέβαια, η μεταγραφή εκτός από την… εξωτερική κατανάλωση και την ενδεχόμενη ζημιά στον Άρη, έχει και την εσωτερική για τον ίδιο τον Παναθηναϊκό. Τα προβλήματα που έχει ο ιδιοκτήτης Αλαφούζος με τους φίλους της ομάδας του, είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτά, έτσι καταλαβαίνουμε πως θέλει να… χρυσώσει το χάπι, με μια ακριβή και καλή μεταγραφή .

Όπως και να έχει, ο Βέλεθ προσέφερε στον Άρη με την μέχρι τώρα πορεία του και πλέον είναι στο χέρι του προπονητή να κρίνει εάν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι στην συνέχεια. Αυτός θα κρίνει, με τον Γερμανό στα ζητήματα ψυχολογίας να είναι εξαιρετικός, εάν ο παίχτης μπορεί να αγωνιστεί ή όχι στην συνέχεια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button