Μπάσκετ

Εσπευσμένα στην Τουρκία ο Αταμάν για προσωπικούς λόγους

Ο Εργκίν Αταμάν αποχώρησε από τη Σλοβενία όπου ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και επέστρεψε στην Τουρκία για προσωπικούς λόγους

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στη Σλοβενία συνεχίζεται χωρίς τον Εργκίν Αταμάν αφού ο προπονητής των «πράσινων» μετέβη εσπευσμένα στην Τουρκία για προσωπικούς λόγους.

Σε κάθε περίπτωση, η προετοιμασία του «τριφυλλιού» συνεχίζεται στην Γκράνσκα Γκόρα υπό τις οδηγίες των συνεργατών του. Έπειτα από τη χθεσινή νίκη επί της Κρκα, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το δεύτερο φιλικό επί σλοβενικού εδάφους με την Τσεντεβίτα Ολίμπια (7/9) όπου θα παραταχθεί δίχως τον Αταμάν στην άκρη του πάγκου.

Ο Τούρκος προπονητής θα συναντηθεί εκ νέου με την υπόλοιπη ομάδα μετά από την επιστροφή στη βάση της ενώ ακολουθούν οι συμμετοχές στο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» που διοργανώνει το Περιστέρι και στο Nick Galis International Tournament το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου.

Φυσικά, στο πρόγραμμα προετοιμασίας των «πράσινων» ξεχωρίζει το πέμπτο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τις συμμετοχές των Αναντολού Εφές, Παρτιζάν και Μπάγερν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button