Βόλεϊ

ΕΣΑΠ: Το «ευχαριστώ» για την επιστροφή στις προπονήσεις

Η ΕΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρθηκε στην απόφαση της ΚΥΑ, ενώ ευχαρίστησε και όσους συνέβαλλαν σε αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως σύμφωνα με ανακοίνωση της γραφείου Τύπου του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που επιβεβαίωσε και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και υπεύθυνος για υγειονομικά θέματα αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, η κυβέρνηση σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. άναψε το πράσινο φως για την έναρξη των προπονήσεων των οκτώ ομάδων της Volley League.

Σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. που εκδόθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου 2020, από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 ανοίγουν τα γυμναστήρια για προπονήσεις των ομάδων μόνο της Volley League ανδρών, ενώ αντίστοιχη απόφαση ισχύει και για την Super League 2 στο ποδόσφαιρο.

Είναι το αποτέλεσμα συντονισμένων, μεθοδικών και επίμονων προσπαθειών του προέδρου της Ε.Σ.Α.Π. Παντελή Ταρνατόρου, των εκπροσώπων των Τ.Α.Α., του Π.Α.Σ.Α.Π. και των στελεχών της Ε.Σ.Α.Π.

Φυσικά όλη η κοινότητα της Ε.Σ.Α.Π. και του επαγγελματικού βόλεϊ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν προσωπικά τόσο τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, όσο και τον Γ.Γ.Α. Γιώργο Μαυρωτά καθώς και τα μέλη των εμπειρογνωμόνων του Ε.Ο.Π.Υ. και τους λοιμοξιωλόγους του Ε.Ο.Δ.Υ. που ανταποκρίθηκαν θετικά στο δίκαιο αίτημα του επαγγελματικού βόλεϊ ανδρών».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button