Ποδόσφαιρο

“Ερωτας” ΠΑΟ – ΠΑΟΚ με καρπό τη… Superleague TV

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θέτουν θέμα δημιουργίας «Superleague TV» με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση να επιτίθεται στον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, Τάκη Αγραφιώτη, με αφορμή τα τηλεοπτικά.

Το θέμα των τηλεοπτικών βρέθηκε στο προσκήνιο, κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της Λήγκας , με τον Παναθηναϊκό να βάζει στο τραπέζι το ενδεχόμενο δημιουργίας «Super League TV», τον ΠΑΟΚ να συμφωνεί και τον εκπρόσωπό του, Μάκη Γκαγκάτση, να κάνει επίθεση εναντίον του εκπροσώπου του Ολυμπιακού, Τάκη Αγραφιώτη, συνδέοντας τα τηλεοπτικά με τη συζήτηση για αναδιάρθρωση στην κατηγορία.

Αρχικά, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, αναφέρθηκε στον ιδανικό τρόπο λειτουργίας του «PAOK TV», και με βάση αυτό το εγχείρημα που αποδείχθηκε πως μπορεί να πετύχει, πρότεινε τη δημιουργία «Super League TV». Μάλιστα, ο κ. Αλαφούζος ανέφερε πως το πρωτάθλημα δεν θα πρέπει να ξεκινήσει αν δεν έχουν βρει όλες οι ομάδες τηλεοπτική στέγη, είτε με βάση την πρόταση που κατέθεσε είτε μέσω άλλης οδού.

Ακολούθησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος αφού συμφώνησε με την πρόταση του κ. Αλαφούζου για το «Super League TV», έκανε ευθεία επίθεση στον Ολυμπιακό και τον εκπρόσωπό του, Τάκη Αγραφιώτη. Ο Ολυμπιακός διαφώνησε στην πρόταση του Παναθηναϊκού, με τον Γκαγκάτση να τονίζει πως το θέμα των τηλεοπτικών ήταν ο βασικός λόγος που οι «ερυθρόλευκοι» μπλόκαραν τις συζητήσεις για αναδιάρθρωση.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού για τη μη έναρξη του πρωταθλήματος αν δεν έχουν όλες οι ομάδες τηλεοπτική «στέγη» τέθηκε προς ψήφιση (με τροποποιημένη διατύπωση χωρίς να αλλάζει η πρόθεση) και πέρασε, με τον Ολυμπιακό, τον Άρη και την ΑΕΛ να διαφωνούν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button