Ποδόσφαιρο

Ερέρα σε παίκτες: “Ξέρω τι πρέπει να κάνω, θα τα αλλάξω όλα…”

Η αποστολή του Άρη μετά το αεροδρόμιο, πήγε κατευθείαν στο Νέο Ρύσιο, όπου πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε μία δίωρη συζήτηση ανάμεσα στον Πάκο Ερέρα, τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και τους παίκτες της ομάδας στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου των «κιτρινόμαυρων».

Ήταν μια συζήτηση που έπρεπε να γίνει για να ακουστούν όλες οι απόψεις, για να μπορέσει η ομάδα να αλλάξει το κλίμα και να συνεχίσει ενωμένοι στο πρωτάθλημα. Η ήττα στο ΟΑΚΑ ήταν η κατάλληλη αφορμή για να συζητηθούν όσα απασχολούν παίκτες και προπονητή για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στο καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και στις νίκες.

Στην χθεσινή συνάντηση ο Πάκο Ερέρα έχοντας ενώπιόν του όλους τους παίκτες, αλλά και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, τόνισε από την πλευρά του: «Είμαι πολλά χρόνια προπονητής και ξέρω πως πρέπει να διαχειριστούμε μία τέτοια κατάσταση. Κάποια πράγματα τα έχω ήδη στο μυαλό και ξέρω πως θα τα αλλάξω. Σε μένα πέφτει το βάρος. Είναι καλό που τα συζητάμε όλα, αλλά εγώ πρέπει να πάρω τις αποφάσεις, για το καλό της ομάδας».

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός πως πρέπει να διατηρηθεί το καλό κλίμα, παρότι η ομάδα βιώνει μία πολύ δύσκολη κατάσταση: «Όπως σας είπα και το καλοκαίρι πρέπει να λειτουργούμε σαν μία οικογένεια. Είναι πολύ εύκολο για μία διοίκηση να αλλάξει όλους τους παίκτες σε ένα βράδυ, έτσι όμως δεν χτίζονται οι ομάδες. Και εμείς σας πιστεύουμε. Χρειάζεται να συνεχίσουμε όλοι να δουλεύουμε καθημερινά, για να πετύχουμε τους στόχους μας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button