Ποδόσφαιρο

Ερέρα: “Αναλαμβάνω την ευθύνη”

Την ευθύνη για την ήττα από την Α.Ε.Κ. ανέλαβε ο Πάκο Ερέρα τονίζοντας όμως πως πρέπει άπαντες να φανούν δυνατοί

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός:

«Ήταν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ήμασταν μια ομάδα που προσπάθησε να έχει τον έλεγχο από την αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν την μέρα με την νύχτα. Μια ομάδα εντελώς αντίθετη από αυτό που είδαμε στο πρώτο. Δεν είχαμε πια αυτοπεποίθηση με την μπάλα και κάναμε αρκετά λάθη. Είμαστε μια ομάδα που είχαμε δεχτεί πολύ λίγα γκολ. Δεν μπορούσα να αναγνωρίσω την άμυνα μας.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι αρκετά στεναχωρημένος όπως και οι παίκτες μου. Αυτή τη Τετάρτη θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε καλύτερο εαυτό και να παίξουμε όπως το πρώτο ημίχρονο. Ξέρω ότι η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα αλλά ό μόνος τρόπος για να εξελιχθεί ο Αρης είναι να αντιμετωπίζει κάθε ομάδα με τον ίδιο τρόπο».

Για την χρησιμοποίηση του Μπάσα ως στόπερ: «Έχουμε παίξει ένα παιχνίδι με τον Δεληζήση και τον Μάβραϊ και δεν είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Προσπάθησα να παίξω με τον Μπάσα γιατί θεωρώ ότι μπορεί να βγάζει την μπάλα μια και δεν είχαμε τον Βέλεθ. Στο τέλος βγήκε λάθος και αναλαμβάνω την ευθύνη».

Για την χρησιμοποίηση του Μάβραϊ: «Όταν έπαιζε ο Δεληζήσης και ο Βέλεθ δεν είχαμε δεχτεί τόσα γκολ. Την προηγούμενη βδομάδα δεν ήταν έτοιμος να παίξει ο Δεληζήσης γιατί είχε ενοχλήσεις. Δεν ήταν πολύ συγκεντρωμένος για αυτό το λόγο. Αυτή τη βδομάδα ο Δεληζήσης έδειξε να είναι καλύτερα. Είναι δική μου δουλειά να πάρω καλύτερες αποφάσεις στο μέλλον. Όλες τις αποφάσεις τις παίρνω για κάποιο λόγο.

Για να μπορέσουμε να βγάλουμε τη μπάλα στην επίθεση. Για να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας τη κατοχή της μπάλας. Προσπαθώ να βρω το καλό παίξιμο που έκανε ο Αρης στις πρώτες αγωνιστικές και όλος ο κόσμος μιλούσε για τον Αρη. Αναλαμβάνω την ευθύνη για όλες τις επιλογές. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, όλα είναι τέλεια και όταν χάνουμε θέλω η κριτική να βαραίνει εμένα και όχι τους παίκτες».

Για το γεγονός ότι είναι η τρίτη συνεχόμενη ήττα του Αρη: «Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ δύσκολα αυτά τα παιχνίδια και έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι που θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Όπως στο πρώτο ημίχρονο σήμερα και στο πρώτο με τον ΠΑΟΚ. Προσπαθώ η ομάδα μου να παίζει και να κερδίσει και όχι να πάρει το 0-0. Ο στόχος μου είναι ο Αρης να εξελιχθεί σε ένα χρόνο και να μπορεί να παίζει με αξιώσεις κόντρα σε όλους τους αντιπάλους. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να παίξουμε όπως στα δύο πρώτα ημίχρονα κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ».

Για το τι μπορεί να αλλάξει ως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Δεν έχω σχεδιάσει. Αυτό που έρχεται τώρα είναι ένα παιχνίδι στο κύπελλο τη Τετάρτη. Θα απαντήσω στην ερώτηση γιατί είναι για το προσεχές μέλλον. Ελπίζω να έχω την ικανότητα να ενθαρρύνω και να δώσω κίνητρο στους παίκτες μου. Ελπίζω να μπορέσω να τα μεταδώσω στους παίκτες μου και να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή είμαι κυριολεκτικά νεκρός, αλλά υποχρέωση μου είναι αύριο να είμαι πιο δυνατός από όλους. Κάναμε όντως πολλά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο. Αναλαμβάνω την ευθύνη και ελπίζω να έχουμε μεγάλες επιτυχίες την ερχόμενη εβδομάδα».

Για τον Μαρτίνες: «Θα δώσω σε κάποιους την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Κατά 70% θα αλλάξω την ομάδα για να κερδίσουμε και να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλους παίκτες όπως ο Ματέο Γκαρσία και ο Μπρούνο Γκάμα να ξεκουραστούν».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button