Γενικά

Επστρέφουν το Μάιο του 2019 τα καραβάκια της Θεσσαλονίκης!

Τα καραβάκια – «KaravakiaThessalonikiWaterbus», ολοκλήρωσαν τη φετινή τους σεζόν στη θάλασσα, και θα επανέλθουν στις θέσεις τους το Μάιο του 2019!

«Πιστοί στο καθημερινό μας πρόγραμμα, από την έναρξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, και έχοντας προσθέσει στα δρομολόγιά μας, αφενός έναν νέο προορισμό, αφετέρου ενσωματώνοντας στο στόλο μας το νέο υπερσύγχρονο ταχύπλοο «Ολυμπία», ολοκληρώνουμε τη φετινή σεζόν», αναφέρει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «KaravakiaThessalonikiWaterbus», Νίκος Τσαμασλής.

Πολύ σημαντικό φαίνεται ότι είναι το νέο δρομολόγιο που μπήκε στο πρόγραμμα, αυτό της Αγίας Τριάδας, το οποίο εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τους επιβάτες  του, είτε αυτοί ήταν Έλληνες αλλά και τουρίστες.

«Για πρώτη φορά, φέτος, ύστερα από σαράντα έτη, στην καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Θεσσαλονίκης – Περαίας – Νέων Επιβατών, και αντίστροφα, προσθέσαμε και την Αγία Τριάδα, έναν προορισμό που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των παραθεριστών της περιοχής. Αισθανόμαστε υπερήφανοι, με τη νέα, αυτή προσθήκη στο δυναμικό της «KaravakiaThessalonikiWaterbus», επισημαίνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «KaravakiaThessalonikiWaterbus», Νίκος Τσαμασλής.

Τα δρομολόγια ξεκίνησαν τον Μάιο και ολοκληρώθηκαν το Σεπτέμβριο με τα πλοία «Άγιο Γεώργιος» και «Ολυμπία». Οι διαδρομές είναι Θεσσαλονίκη- Περαία- Νέοι Επιβάτες- Αγία Τριάδα.

Πιο συγκεκριμένα το πλοίο «Άγιος Γεώργιος» έχει μήκος 18 μέτρα μπορεί να μεταφέρει 100 επιβάτες. Διαθέτει 2 μηχανές GeneralMotorsMarine. Διαθέτει άνετο σαλόνι στο οποίο οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν σνακ και ροφήματα στη διάρκεια της μεταφοράς τους, καθώς το πλοίο διαθέτει αυτόματους πωλητές. Από την άλλη το πλοίο «Ολυμπία» έχει μήκος 23,5 μέτρα και είναι ικανό να μεταφέρει 170 επιβάτες. Έχει ναυπηγηθεί σε ελληνικό ναυπηγείο και  διαθέτει 2 μηχανές τύπου GeneralMotors, ιπποδύναμης 539 BHP, η κάθε μία. Και στα 2 καραβάκια επιτρέπονται τα κατοικίδια, με την προϋπόθεση να έχουν λουρί καθώς και τα ποδήλατα. Τα καραβάκια διαθέτουν και τουαλέτα.

Ο χρόνος της διαδρομής υπολογίζεται σε 50 λεπτά της ώρας για τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Περαία – Νέοι Επιβάτες, ή αντίστροφα, και σε 1 ώρα και 15 λεπτά για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αγία Τριάδα.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button